i vie li se iznervihte ot bezkraino 4akane...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
rusev
Обратна връзка:

i vie li se iznervihte ot bezkraino 4akane...

Мнение от rusev »

Nie sme semeistvo s dete na 3 godini.Na 11.12.03 biahme na interviu pri De La Rue,koeto prodalji okolo 1h30min.Iska6e perfekten frenski.V kraina smetka ne ni dade otgovor za rezultata ot interviuto vednaga.Kaza ni 4e 6te imame rezultata do 3 meseca, prez koeto vreme injenernata mi diploma 6te otide v Asociaciata na injenerite v Quebeq.Tam 6tiali da izvar6at sverka i da ia priemat, sled koeto za nas interviuto e uspe6no.I tova 4akane prodaljava ve4e 5 meseca.Zapo4vame da si mislim,otgovor nikoga niama da doide.Na niakoi slu4valo li se e podobno ne6to i kolko vreme ste 4akali.Ima li krai tova 4akane.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdraveite!
Mislia che triabva da im se obadite i da gi popitate kakvo stava s vashite sertifikati i v kraina smetka da iziskate tochen otgovor nezavisimo dali polojitelen ili otritsatelen :nenam:
Kasmet! :P
Desy
Обратна връзка:

Мнение от Desy »

Привет ,знам в какво положение сте ,това е много неприятно да чакаш и да не знаеш какъв отговор ще се получи :( Аз бях на 17.02 на интервю също при въпросния господин,той ми каза ,че е очарован от френския ми ,но стажа го притеснява .Аз го попитах кога ,на коя дата и по какъв начин ще получа отговор ,а той ми отговори ,че ще е по пощата окло 1.03 .Така и стана получих си сертификата на 5.03 .Вие не сте ли го попитали на място ,това ?Дано чакенето ви си заслужава ,защото това е игра на нерви и губене на ценно време .Успехх :D
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

eeee spоко бе пич, ти отсега започна да се нервиш, знаци кат додеш тука ще откачиш от некои неща :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено