Vapros za socialnata pomo6t

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Vapros za socialnata pomo6t

Мнение от St.Anger »

Imam takav vapros: Moje li da se kandidatstva za socialna pomo6t ako e declariran apartament na intervjuto v Bg? Mersi
To Live Is To Die
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Може ама не трябва да си признаваш -за сега явно не прявят връзка с емиграционните за да разберат какво си декларирал.Поне съвсем на скоро един познат така направи,но си има рискове защото подписваш декарация 4е ви4ко което казваш е истина и носиш наказателна отговорност ако те пипнат.
Ако го прехвърлиш на друго име няма да имаш проблем.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

a ako e prodaden, triabva li da se dokazva s fakturi i kasovi belejki kak v Bg sa izhar4eni parite?
To Live Is To Die
todor73

Мнение от todor73 »

izviniavai che e malko vstrani ot temata, no predi 2 dena pisa che mislish i ti kato dr.jack. demek che quebec cucori ot novodoshlite imigranti v nachaloto, pqk posle te rabotiat za da izdqrjat 2-3 quebekari seliani. kvo stana sega doidohme i hop kak da izlqja che da vzema social. hich ne se vrqzva. :oops:
LaRue

Re: Vapros za socialnata pomo6t

Мнение от LaRue »

St.Anger написа:Imam takav vapros: Moje li da se kandidatstva za socialna pomo6t ako e declariran apartament na intervjuto v Bg? Mersi

Опитай с опцията "Търсене" по темата е писано доста

Тоше, не се нерви "Нали сме българи" .......... :beer: :beer: :beer:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ако е продаден може и да ти поискат доказателство ,но ако сам не си признаеш те не повдигат въпроса.Познавам двама които не са си признали и никой не ги е питал и едно семейство които сами са казали 4е са имали апартамент и са по продали за да си осигорят парите за канада и на тях им искаха някакви доказателства за продажбата .
Все пак е добре да имаш доказателство за всеки слу4аи-пази си бележките за разходите по процедурата все пак не са малко пари.
todor73 всеки може да му се наложи да излезе на социал не виждам нищо срамно.Въпроса е само защо го правиш -защото те мързи или защото нямаш друг избор.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

izviniavai che e malko vstrani ot temata, no predi 2 dena pisa che mislish i ti kato dr.jack. demek che quebec cucori ot novodoshlite imigranti v nachaloto, pqk posle te rabotiat za da izdqrjat 2-3 quebekari seliani. kvo stana sega doidohme i hop kak da izlqja che da vzema social. hich ne se vrqzva.
To6ko, ti niama6 li si rabota, 4e si 4e6e6 ezika?
Parvo, ne sam uto4niaval nikade, 4e stava vapros za men! Ako sam iskal da se skria znae6, 4e tova e nai lesnata rabota!
Vtoro, vav tozi forum e palno s hora, koito tipi4no po na6enski vse gledat v 4ujdia dvor, vmesto v tehnia si!
Treto, ako niama6 kakvo da kaje6 po temata, tova e konkreten vapros s iasno zaglavie, to prosto nedei da kazva6 ni6to!
I nakraia, gledai sebe si! Ako ima6 niakakvo mnenie, ne e nujno da se pravi6 na velik ami kaji ne6to konstruktivno! Tova ne tema za diskusii, 06te po-malko za 4esane na ezitsi. Ta otidi se zaiajdai niakade drugade!
To Live Is To Die
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

IRA написа:todor73 всеки може да му се наложи да излезе на социал не виждам нищо срамно.Въпроса е само защо го правиш -защото те мързи или защото нямаш друг избор.
Ami to4no zatowa wseki triabwa da se saobraziawa, kogato gowori i rasi mozaci koi kogo hrani, koga, zashto, kak i t.n, koi e prost i koi e goliamata rabota.

Ta kwo beche onowa za qebekarskite seliani, che mnogo mi beshe xaresalo, puk zabrawih citata 8)
LaRue

Мнение от LaRue »

agentka007 написа:
Ami to4no zatowa wseki triabwa da se saobraziawa, kogato gowori i rasi mozaci koi kogo hrani, koga, zashto, kak i t.n, koi e prost i koi e goliamata rabota.
agentka007, вкара го точно в 10-та
todor73

Мнение от todor73 »

ok de izviniavam se ne e sramno da iskash social, az samia sqm zastitaval ideiata za sociala osobenno v nachaloto, prosto horata zabraviat i kato pochnat posle edni smetki, kolko danqci plastam, kolko choveka lejali na tehnia grqb. haide dano ti dadat social. :D
todor73

Мнение от todor73 »

pak sgafih dano da dadat social na koito mu e nujen. :D
Заключено