KURSOVE ZA POMOCHNIK-MEDICINSKI SESTRI
KURSOVE ZA POMOCHNIK-MEDICINSKI SESTRI
Zdraveite,
chte ima kursove na Bulgarski, Ruski, Frenski i Angliiski
za pomochnik - medicinski sestri
FORMATION INTENSIVE + STAGE.
Za informacia: (514) 736 2199, (514)240-4068 (cell)
Emilia
chte ima kursove na Bulgarski, Ruski, Frenski i Angliiski
za pomochnik - medicinski sestri
FORMATION INTENSIVE + STAGE.
Za informacia: (514) 736 2199, (514)240-4068 (cell)
Emilia
Сашо,пом.мед.сестра-това е License Practical Nurse.Курсовете не могат да бъдат за такава.Най-вероятно става на въпрос за санитарски курсове.
На курсовете за License Practical Nurse учат всичко каквото трябва да умее една мед.сестра,защото това е дефакто сестрата която върши цялата работа в болницата.Обучението е 1,6-1,8 г.и завършва с членство в съответния Ордер.
На курсовете за License Practical Nurse учат всичко каквото трябва да умее една мед.сестра,защото това е дефакто сестрата която върши цялата работа в болницата.Обучението е 1,6-1,8 г.и завършва с членство в съответния Ордер.
Кати,нагърбвам се с отговорността да поясня,защото има явно интерес,а обявата е меко казано малко некоректна...
Говорих с Емилия и тя ми обясни,че нямат в момента курс за пом.мед.сестра (не са си платили лиценза),а само за препозе (т.е. санитар),така че,както и подозирах,става въпрос за санитарски курс,а не за сестрински(би ми било доста чудно ако имаше такъв)
Въпреки това,условията им са добри и цената също-450дол. за 90 ч. теория и 90 практика.Обучението е на френски /английски като има преводачи за български и руски.Издават се легални карти за правоспособност за първа помощ и PDSB.Освен санитарски,имат още за няколко професии-дет.възпитател,assist.dentaire...и т.н.
Повечето от професиите са доста добре платени и за новопристигнали за добре дошли като начало.
Говорих с Емилия и тя ми обясни,че нямат в момента курс за пом.мед.сестра (не са си платили лиценза),а само за препозе (т.е. санитар),така че,както и подозирах,става въпрос за санитарски курс,а не за сестрински(би ми било доста чудно ако имаше такъв)
Въпреки това,условията им са добри и цената също-450дол. за 90 ч. теория и 90 практика.Обучението е на френски /английски като има преводачи за български и руски.Издават се легални карти за правоспособност за първа помощ и PDSB.Освен санитарски,имат още за няколко професии-дет.възпитател,assist.dentaire...и т.н.
Повечето от професиите са доста добре платени и за новопристигнали за добре дошли като начало.
- Lub0
- Обратна връзка:
Абре я кажете къде мога да изкарам един курс за първа помощ, ама не някое минтье като в бг-то, дето ги организираха от КАТ, ами истински, дето после ще мога да спася на някой живота ако ми се наложи, а и ако може да е в центъра някъде и да е на инглиш. Мреси.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-
И аз искам, само за упражненията "уста в уста" и ако може изветната спасителка Памела да ми партнираLub0 написа:Абре я кажете къде мога да изкарам един курс за първа помощ, ама не някое минтье като в бг-то, дето ги организираха от КАТ, ами истински, дето после ще мога да спася на някой живота ако ми се наложи, а и ако може да е в центъра някъде и да е на инглиш. Мреси.

Joy, moje6 li da me swetne6 kakwa e razlikata m/u zadaljeniata na pom. med. sestra i med. sestra, sled kato kazwa6, 4e pom.-a war6i wsi4ko i triabwa da znae wsi4ko, koeto prawi med. - sestrata? A med.-sestrite s univ. obrazowanie?
I towa, koeto me iteresuwa nai-we4e: kakwo prawi le préposé au bénéficier, ako taka se pi6e6e de?
I towa, koeto me iteresuwa nai-we4e: kakwo prawi le préposé au bénéficier, ako taka se pi6e6e de?