Ще лети ли някой тия дни до Канада.
Ще лети ли някой тия дни до Канада.
Имам едно много спешно питане за всички които ще летят до 24 май. Ако някой от вас има желание да спаси празника на българското училище 24 май нека ми се обади. Подаръзите за ученизите неможаха да бъдат доставени на време и сега нърсим някой дето може да се наеме с пренасянето на 2-3 кг ученически книжки. Пак повтарям- по възможност до 24 май. Ако има пътуващи тия дни- обадете ми се с лично съобщение. Благодаря.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: Ще лети ли някой тия дни до Канада.
Не знам дали някой ще пътува, но мога да ти предложа едно евтино и бързо решение.Plamen написа:Имам едно много спешно питане за всички които ще летят до 24 май. Ако някой от вас има желание да спаси празника на българското училище 24 май нека ми се обади. Подаръзите за ученизите неможаха да бъдат доставени на време и сега нърсим някой дето може да се наеме с пренасянето на 2-3 кг ученически книжки. Пак повтарям- по възможност до 24 май. Ако има пътуващи тия дни- обадете ми се с лично съобщение. Благодаря.
В Централна поща може да се изпрати пакет с книги, тетрадки, учебници и пр. печатни произведения, или както те ги наричат, "писмовни пратки". Теглото трябва да е до 5 кг., цената за препоръчана пратка е 17.50лв., пристигат до адреса в Монреал за 6 дни!
Ние така си изпратихме 6 пакетчета с книжнина и сме много доволни!
Поздрави!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Е, това мога да кажа - това казвам!stanbinev написа:njama losho za 6 dena...samo che dnes sme 20-ti a im trjbvat predi 24ti.
Не съм Господ...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...