някой запознат ли е по въпроса как може да се изтегли заем от Канада и парите да се пренесат в BG ? Сигурно има други теми по този въпрос, но мисля че на много от потребителите ще е интересно да научат повече по този въпрос. Благодаря предварително!!!
заем от Канада в BG
-
beautiful444
заем от Канада в BG
Здравейте приятели!!!!
някой запознат ли е по въпроса как може да се изтегли заем от Канада и парите да се пренесат в BG ? Сигурно има други теми по този въпрос, но мисля че на много от потребителите ще е интересно да научат повече по този въпрос. Благодаря предварително!!!
Re: заем от Канада в BG
Въпроса ти е много общо зададен, особено в частта как се взима заем от канадска банка. В зависимост от това за какъв заем става дума – сума на заема, срок на погасяване, за каква цел се взима – нещата могат да бъдат доста различни. Все пак, мисля че основните изисквания са да си постоянно пребиваващ в Канада, да можеш да си докажеш доходите и да имаш добър кредитен рейтинг.beautiful444 написа:Здравейте приятели!!!!
Ако примем че са те одобрили например за револвираща кредитна линия, след това не би трябвало да имаш проблем да изпратиш парите по банков път в България (или някъде другаде).
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
1. Теглене на заема
2. http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 24&t=41937
2. http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 24&t=41937
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
-
beautiful444
Благодаря за отговора. съжалявам ако въпросът ми е бил неясен. аз самата не съм на ясно с нещата и мое би затова. С коя банка мога да трансферирам парите до БГ?
- optics
- Модератор
От всяка банка можеш да ги трансферираш. Не разбирам въпроса. Сякаш ще ги теглиш от една па ще ги пращаш от друга ?
Логично е от същата от която вземаш заема и да ги пратиш.
Логично е от същата от която вземаш заема и да ги пратиш.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel