Здравейте , Красимир се казвам и съм на 26 години от Бургас. Завълшил съм френска гимназия и стоматология в Украйна, но нямам стаж по специалността. Желая да имигрирам в Канада . Имате ли наблюдение върху денталната медицина и как се водят при тях като термин освен ''dentist" този тип специалисти ? Питам , защото не откривам тази специалност в листата на SKILLED WORKERS . Ще съм благодарен ако сподели впечатления относно тази професия в Канада и малко инфо от личин опит относно процедурите за имиграция - къде и колко често се провеждат интервютата ; какви кандидати предпочитат - семейни или не ; Приравнявал ли е някой от вас дипломата си в Канада ...
благодаря предваритерно !
стоматология в Канада
- optics
- Модератор
Re: стоматология в Канада
Ползвай търсачката. Има и питано и отговаряно много.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
optics написа:Ползвай търсачката. Има и питано и отговаряно много.

pumpy написа:optics написа:Ползвай търсачката. Има и питано и отговаряно много.

Търсачката е майката на всичи форуми.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"