Здравейте!
Днес ще ви разходя по 13 брой. Поръчката я пускам след два дни ( на 6 юни) , така че ако нещо ви допадне, веднага ми пишете или ми звъннете.
Започвам от новия крем за лице, който хем защитава кожата ви( има фактор 15), хем е нещо като фон дьо тен, хем я прави гладки и красива. Погледнете и си изберете цвета, който ще ви подхожда най-много.
на стр3 има очни линии, дълготрайни са и струват само 7,99$
стр 5 има червила, които би трябвало да не се изтриват лесно , цена 6,99$
стр11 ще намерите комплект парфюм, лосион и спрей за тяло, с аромат на кокос
стр 12 стилна лятна чанта с подходящи за нея чехли, цена на чехлите 29,99, а на чантата 19,99$
на стр 13 има доста интересен летен комплект с панталон и горно, в чудесния зелен цвят, цена 24,99 всяка част.
стр 14 и 15 има отново чанта, чехли, туника, всичко е в живите летни цветове жълто и оранжево
стр 19 има предложение за подарък на съпруга, парфюм и дезодорант само 25$.
Смея да твърдя, че аромата е нежен и ненатрапчив, с една дума доста хубав.
стр 20-23 има отново аромати за мъже на изключително добри цени
стр 24-31 има аромати за дамите
стр 32-49 ще намерите лакове, сенки, моливи... все на добри цени
стр 43 са спиралите за очи, препоръчвам лилавата и оранжевата( те всъщност всичките са черни), цената е само 5$ уаууу
стр50-67 има кремове за лице, както и новия тоник с лайка и силицилова киселина, който е невероятен, ползвам го и смея да твърдя, че доста добре чисти и тонизира лицето
стр 68-87 ще имате възможността да изберете своето бижу или часовник. Голям избор на народни цени
стр88-111 има чудесни рокли, чехли, пантофи, пижами ...
стр 112-119 има избор за подаръци за мъже, разгледайте ги и няма начин нещо да не ви допадне
стр 120-135 за дома, за пикник , за градината...
стр 136-155 може да се насладите на намаленията 50-70%
стр 156-163 са посветени на децата, погледнете и изберете
стр166 до края ще намерите грижи за крака, за тяло, както и невероятния спрей против комари, който струва само 8$ и е с чудесен аромат също.
Сега е време да ви дам и линка към онлайн каталога и да ви пожелая приятна разходка в света на АВОН.
http://www.avon.ca/webapp/wcs/stores/se ... reId=10651"
Ето и как да ме намерите
438-935-2891
mariafrengova@gmail.com
Мария
За почитателите на АВОН!
За почитателите на АВОН!
Съединението прави силата!