За подалите Анекси началото на Януари и чакащи медицински ..

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

За подалите Анекси началото на Януари и чакащи медицински ..

Мнение от Botzo »

Ми да се преброим викам аз. Ние подадохме на 06 Януари 2004 а при проверка на баркодовете се мъдри тържествено:

État de la demande de résidence permanente - En cours
Nous avons commencé à traiter votre demande le 09 janvier 2004

Вярно, бързо са започнали да ги обработват ама нещо после са се позабравили ..... Та само ние ли сме или може би има и други ....... :?: :?: :?:
Благодаря!
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

Преди малко прочетох профила ти и паднах от смях. Хареса ми последното изречение.
И да попитам какво сте подали на 6 януари, трети документи или медицинските.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми подали сме трети документи и чакаме медицински ....... и нещо ги няма. Незнам дали 4 месеца са в рамките на нормалното. :?
Botzo

Мнение от Botzo »

Май като гледам други няма .....
Аватар
mariane

Мнение от mariane »

Botzo'

Zashto ne ce obadish da pitash az taka 4akax za vizi i mai oshte ci go 4akam picmoto, ta obadix ce i xorata mi kazaxa idvai vci4ko e nared ta obadi ce pitai moje da ce e jagybilo picmoto znaesh li. E ycpex v 4akaneto dano ckoro cvarshi 4e e mnogo iznerviashto i dano ckoro da 4erpish 4e ci ci kypil bilet za nacam.
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми аз не се обаждам а ходя директно в посолството. Но там последния път ми казаха че "няма новини". Незнам, може в Понеделник пак да ида!
Аватар
mariane

Мнение от mariane »

Mi idi vij ti ci lecen shtom mojesh da idesh pitai gi xorata a i kat gi podceshtash ja cebe ci mi moje i da ce jadvijat znam li ne ci cpomniam kalko 4akaxme za medicincki no za visite ci beshe mnogo ta dobre 4e ce obadixme e ycpex ot men :lol:
Аватар
sve
Обратна връзка:

Привет

Мнение от sve »

Дано не съм закаснял и с моето мнение НО прекалено дълго чакаш и мисля че това съвсем не е нормално !!
Провери си он-лайн статуса! когато се активира при мен и там се появи дата за разглеждане на досието (не на завеждане) след по малко от 2 седмици получих и медицински
за инфо края на февруари пратих док. на 24 фев. е заведено досие
на 7 април он-лаин статуса ми стана in process!! на 19 април получих медицински и ги направих на 23април!
Botzo

Мнение от Botzo »

Не си закаснял sve, днска бях в посолството и ...... нямаха система. Няма да има никакво инфо до края на седмицата. Иначе олайн статуса ми е железен и непроменен както писах по-горе.
Заключено