Въпрос за посетителска виза на съпруга

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
mmt050

Въпрос за посетителска виза на съпруга

Мнение от mmt050 »

Здравейте съфорумници,

Искам да попитам, който има опит да ми сподели, когато се издава посетителска виза предимство или недостатък е това че кандидата е съпруга на човека при когото отива?
С други думи, ако искам жена ми да дойде да ме види (без да подаваме за спонсорство, по една или друга причина), това че сме женени дали ще повлияе негативно (напр. опитваме се да избегнем спонсорството) или положително -жена ми е и иска да ме види?

От сега казвам, че нямаме намерение да заобикаляма спонсорството, но случаят е такъв, че поради задачи в България не ни се иска да започваме процедурата по спонсориране в случай че се окаже че не може да дойде и ще изгубим и пари и визи.

Мерси,
Милко
Аватар
optics
Модератор

Re: Въпрос за посетителска виза на съпруга

Мнение от optics »

Не знам. По-скоро ми звучи като недостатък. Но ако децата не идват с нея, не виждам никакъв проблем да й дадат виза.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
balbi

Re: Въпрос за посетителска виза на съпруга

Мнение от balbi »

optics е прав. Ако искате да си вземете децата после, ако имате деца разбира се в този момент ще ви хванат, ако решите да заобикаляте спонсоршипа.
Шанса е 50/50 - опитайте. От опит глава не боли!
Публикувай отговор