Безделниците на България
Всеки четвърти българин на възраст до 30 години не прави абсолютно нищо - нито работи, нито учи, нито стажува. По този показател България "изпреварва" дори закъсалата си южна съседка.
Около 260 хиляди българи на възраст между 15 и 29 години не правят абсолютно нищо - нито учат, нито работят, нито стажуват. Те съставляват почти една четвърт от поколенията, на които бяха възложени всички надежди за някаква промяна в България през идните 2-3 десетилетия.
Безделниците на България.
- MrGeek
- Путлер Капут
Безделниците на България.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Безделниците на България.
Нали се сещаш, че те не правят нищо ЛЕГАЛНО.
Всъщност си бачкат, търгуват, крадват, гурбетчийстват, творят...
Всъщност си бачкат, търгуват, крадват, гурбетчийстват, творят...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Мисля, че можеш да оставиш само:
крадват, търгуват.
крадват, търгуват.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
Още една статистическа издънка от тази седмица:
„Евростат“ изтри данни за туристическите разходи на българите
Данните за туристическите разходи на българите бяха изтрити от статистическата служба на Европейската комисия „Евростат“.
Тази статистика постави гражданите на най-бедната страна в ЕС в челните позиции в своеобразната класация за изхарчени средства за пътувания и туризъм.
В момента данните за България, както и за втората в класацията Дания, са изтрити, предаде БГНЕС.
Изследването беше публикувано от „Евростат“ на 24 октомври. Според него българите са похарчили за пътувания средно по 2092 евро на човек през миналата година, въпреки финансовата криза.
Тези фантастично високи цифри за страна като България, където средната заплата достига 350-400 евро месечно, ни поставиха на завидно трето място, непосредствено след богатите Люксембург (6493 евро) и Дания (4379 евро).
Преди нас по харчове в Европа са и норвежците с 2553 евро, но те не са част от ЕС.
Гражданите на близките до българския стандарт на живот Румъния и Унгария са похарчили съответно 162 евро и 290 евро.
Дори германците са били по-умерени в разходите си за туризъм от българите - 1445 евро, сочеха данните на „Евростат“.
http://novinite.bg/"
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.

Много ми е интерсно,ако се поровите малко из канадските статистики,какви ли чудеса ще излезнат

Да не излезне само това,кото съм виждал и чувал като примерно цели градове на цоциал и имигранто им бачка за жълти стинки

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Поименно, муха, поименно.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
М-Да твойта черга я знаем.myhata II написа:![]()
Много ми е интерсно,ако се поровите малко из канадските статистики,какви ли чудеса ще излезнат![]()
Да не излезне само това,кото съм виждал и чувал като примерно цели градове на цоциал и имигранто им бачка за жълти стинки

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Е то и цигане от Столипиново да хванеш,ще ти каже че 95% от жителите на Монтреал
са на ЦОЦИАЛ

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Ти ли си това цигане? Монреал е вторият по големина град в Канада. Сигурно не е станал такъв само от социаладжии, както го изкарваш ти.myhata II написа:Е то и цигане от Столипиново да хванеш,ще ти каже че 95% от жителите на Монтреалса на ЦОЦИАЛ
Kазах ти, не съди за останалите по собствената си черга!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Те другите провинции още малко ще ви траят,допреди месеци всички се надяваха с затаен дъх да се отцепите,ама нещо почнахте да се услушвате 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
На нивото си на събратята си от Столипиново. Чудя се защо ли все още ти говоря - пълна загуба на време. 

Уфф.точно пък от теб че се трогнем
Само като се сетим кви глупости си ги плескала направо се пукаме от смях
Мислиш ли че твоето мнение някой го взима за меродавно

Само като се сетим кви глупости си ги плескала направо се пукаме от смях

Мислиш ли че твоето мнение някой го взима за меродавно

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Аз не съм безделник. Не обиждам хората от скука и безделие.
Какви глупости съм плескала? Зачудих се просто?Айде помисли си за домашно и утре да ми "обадиш"!
Сега имам по важно занимание - лягам си.
Какви глупости съм плескала? Зачудих се просто?Айде помисли си за домашно и утре да ми "обадиш"!

Сега имам по важно занимание - лягам си.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Е как не правят абсолютно нищо!? Вижда се, че пътуватablood написа:Още една статистическа издънка от тази седмица:„Евростат“ изтри данни за туристическите разходи на българите
Данните за туристическите разходи на българите бяха изтрити от статистическата служба на Европейската комисия „Евростат“.
Тази статистика постави гражданите на най-бедната страна в ЕС в челните позиции в своеобразната класация за изхарчени средства за пътувания и туризъм.
В момента данните за България, както и за втората в класацията Дания, са изтрити, предаде БГНЕС.
Изследването беше публикувано от „Евростат“ на 24 октомври. Според него българите са похарчили за пътувания средно по 2092 евро на човек през миналата година, въпреки финансовата криза.
Тези фантастично високи цифри за страна като България, където средната заплата достига 350-400 евро месечно, ни поставиха на завидно трето място, непосредствено след богатите Люксембург (6493 евро) и Дания (4379 евро).
Преди нас по харчове в Европа са и норвежците с 2553 евро, но те не са част от ЕС.
Гражданите на близките до българския стандарт на живот Румъния и Унгария са похарчили съответно 162 евро и 290 евро.
Дори германците са били по-умерени в разходите си за туризъм от българите - 1445 евро, сочеха данните на „Евростат“.
http://novinite.bg/"

Поне да не пълнят затворите и криминалните статистики, като на някои други места

А заглавието спокойно може да се перефразира на "Безделниците на демокрацията"

- roumensp
А ти как стигна до гениалния извод, че пътуват точно тия, които нищо не правят?
Или викаш, на другите сигурно не им остава свободно време, та затова ....