успешно интервю на 19 Април 2004 от 15:00 часа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

успешно интервю на 19 Април 2004 от 15:00 часа

Мнение от Boko »

Здравейте на всичи! Днес успяхме. Имаме вече на прословутите сертфикати за селекция. Каквото знаехме за Ла Рю така си и беше.
НО да знаете има и още един интервюиращ. ДВАМА СА. По едно и сащо време интервюират. V dve sasedni stai . I kato vlizohme dve semeistva c konsulstvoto kazh si krai stanale e gre6ka , a to imalo i drug intervuira6t.Ne go znam drugia na kakav Hal e? No La Rue si e stabiliaga. :D Pove4e 6te vi pi6a v sriada poneje sega sam v Sofia i niamam vazmojnost a to i musa za pisane se iska de....
Blagodaria na vsi4ki osobeno na HRIS & IVO za r tiahnata roditelska i duhovna podkrepa. Bog da gi blagoslavia izobilno.:-)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито!!! :D :D :D
Много успех и късмет по-нататък!
Да удариш една бира в "Империа", при кмета, от мое име!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Лека и бърза процедура до края!
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Chestito, mnogo se radvam za Vas !!!!!!!!!!!!!!! Zelaja Vi uspeh po patja koito sme poeli vsichki nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie minahme na 14 April !!!!
Заключено