Търся пътуващи с ЕрФранс на 27.06. или 28.06. от МОнреал

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
nan

Търся пътуващи с ЕрФранс на 27.06. или 28.06. от МОнреал

Мнение от nan »

МОля, търся пътуващи на тези дати за придружаване на момче на 14 години и половина, говорещо перфектно и двата езика. Налага се, защото ЕрФранс нямат стюардеса-сервиз само в едната посока, а връщането на детето ще е с роднини. Мерси!
Очаквам обаждания на 514 583 8927
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Търся пътуващи с ЕрФранс на 27.06. или 28.06. от МОнреал

Мнение от Bistra »

Извинявам се за намесата, но точно Еър-Франс имат придружител само в едната посока. Трябва да е упоменато в билета, обаче се плаща на място на летището. Успех!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
pumpy

Мнение от pumpy »

Не че ми е работа, но какво има да му се придружава на някого на 14 години. Когато аз бях на 14, майка ми ме пусна да пътувам от София до Брюксел с Балкан и после от там до Марсилия и Ним с влак и обратно по този маршрут - не помня някой да ме е придружавал...
emimilanova

Мнение от emimilanova »

pumpy написа:Не че ми е работа, но какво има да му се придружава на някого на 14 години. Когато аз бях на 14, майка ми ме пусна да пътувам от София до Брюксел с Балкан и после от там до Марсилия и Ним с влак и обратно по този маршрут - не помня някой да ме е придружавал...
За деца под 15 г. придружителя е задължителен. А как авиокомпаниите не са се допитали до майка ти когато са определяли политиката си, ум не ми го побира :rock:
pumpy

Мнение от pumpy »

emimilanova написа:
pumpy написа:Не че ми е работа, но какво има да му се придружава на някого на 14 години. Когато аз бях на 14, майка ми ме пусна да пътувам от София до Брюксел с Балкан и после от там до Марсилия и Ним с влак и обратно по този маршрут - не помня някой да ме е придружавал...
За деца под 15 г. придружителя е задължителен. А как авиокомпаниите не са се допитали до майка ти когато са определяли политиката си, ум не ми го побира :rock:
Това единствено показва какво е "развитието" на обществото ни през последните 20 години. Явно Балкан през далечната 1990 са мислили по различен начин от Ер Франс днес. А и явно е нямало къде да се загубя по пътя между София и Брюксел. Или последно, явно Ер Франс са намерили още един начин да изцоцат някой и друг долар от пътниците си, защото ако си задължен ще си купиш двупосочна стюардеса щеш не щеш, независимо колко ще я ползваш. Повече няма да спамя темата, честна пионерска.
nan

Re: Търся пътуващи с ЕрФранс на 27, 28, 29 или 30.06. от Тор

Мнение от nan »

Явно този вариант ще е много труден, затова добавям и търсене на пътуващи Торонто-София с ЕрФранс след 27.06 до 1.07. за придружаване на 14 годишно момче :tmi: :sweat:
Публикувай отговор