Според прокуратурата в Пазарджик сексуалната ориентация може да бъде променяна чрез "агитация с думи, жестове, мимики и възклицания"
В постановлението, подписано от пазарджишкия прокурор Стефан Янев, се казва, че различната сексуална ориентация е в разрез с християнските ценности и е противоестествена.
Моята перспектива е малко особена, но мнението ми сигурно е ясно от начина, по който съм формулирал отговорите на анкетата
Последно промяна от Преуспял на Чет Авг 12, 2010 3:33 pm, променено общо 1 път.
Ако се намери някой,който да каже на вятъра на къде да духа да ми се обади,или слънцето от коя страна на земята да свети,нека ми прати ЛС.
Тази дилема е толкова стара...ама карай.
Според прокуратурата в Пазарджик сексуалната ориентация може да бъде променяна чрез "агитация с думи, жестове, мимики и възклицания"
В постановлението, подписано от пазарджишкия прокурор Стефан Янев, се казва, че различната сексуална ориентация е в разрез с християнските ценности и е противоестествена.
Моята перспектива е малко особена, но мнението ми сигурно е ясно от начина, по който съм формулирал отговорите на анкетата
Относно постановлението на този прокурор (за пьрви пьт чувам че е вьзмозно да се прави постановление по един подобен вьпрос) би ли уточнил кое не е правилно?
Преди да започнеш да вадиш грешни изводи, ще ти кажа, че единствените индивиди които ме дразнят заради сексуланата им ориентация са педофилите.
Аз мисля, че м/у термините идиот и талибан няма чак толкова голяма разлика.
Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението. Ако някой български юрист знае, бих желал да видя в кой български закон се споменават такива неща.
Тук в Канада дам не бих имал дързостта и глупостта да представя такива доводи пред съдия.
На мен ми се струва, че този е обикновен идиот. Талибаните-идиоти са частичен случай, по-висша категория. Тях ги обучават за такива, а г-н прокурорът е самороден, нелифован талант.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аз мисля, че м/у термините идиот и талибан няма чак толкова голяма разлика.
Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението. Ако някой български юрист знае, бих желал да видя в кой български закон се споменават такива неща.
Тук в Канада дам не бих имал дързостта и глупостта да представя такива доводи пред съдия.
Явно юридическото образование на този така наречен прокурор не му е позволило да схване разликата между юридически документ и собствените му разбирания за светьт. Явно се е взел за някакьв месия поставил си за цел да узакони собствените си ценности. Сулю, няма ли кой да му удари в главата хилядите страници които е изчел, надявам се, относно интерференциите между закон, морал и култура.
Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението.
Не знам в кой закон е записано това,но християнската цивилизация се основава на протестантските/християнски/ ценности.Европа започва да изпреварва по-стари цивилизации , едва преди около 450 години. Тогава се случват Реформацията и последвалият я Ренесанс. Именно тази философия, въплътена в протестантските християнски ценности, става основата на едно модерно, проспериращо общество. Започват да се ценят и подкрепят не отказът от материалното и преклонението пред догмата/в Католицизмът,Православието/, а напротив - предприемчивостта и упоритата работа, уважението към обществения ред. От тия ценности произлизат основите на проспериращото западно общество и икономика - децентрализация на властта, свободно предприемачество, индивидуални човешки права.
Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението.
Не знам в кой закон е записано това,но християнската цивилизация се основава на протестантските/християнски/ ценности.Европа започва да изпреварва по-стари цивилизации , едва преди около 450 години. Тогава се случват Реформацията и последвалият я Ренесанс. Именно тази философия, въплътена в протестантските християнски ценности, става основата на едно модерно, проспериращо общество. Започват да се ценят и подкрепят не отказът от материалното и преклонението пред догмата/в Католицизмът,Православието/, а напротив - предприемчивостта и упоритата работа, уважението към обществения ред. От тия ценности произлизат основите на проспериращото западно общество и икономика - децентрализация на властта, свободно предприемачество, индивидуални човешки права.
И аз съм възхитен от западното християнско общество.Също така от робството,колонизацията и изтрербването на толкова народ.За да не ме уупрекне някой че връщам лентата много назад,да припомня че някои от колониите се освобождават доста след втората световна.
Да разбираме ли Марто че и в Канада са същите Талибани и Идиоти примерно за РАСИЗМА,тук какво ще кажеш ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Мух, пак не си разбрал за какво става дума ама както и да е.
Добре че има по-горна инстанция от оня тиквеник. От днешната преса:
Върховната административна прокуратура е отменила постановлението на прокуроратурата в Пазарджик за публичните демонстрации на гей общността.
Върховна административна прокуратура е разпоредила да бъде внесен протест в Административен съд - Пазарджик с искане за отмяна на чл. 14 от Наредбата като незаконосъобразен и противоречащ на националните и международните правни норми.
Аз пък съм привърженик на полигамията, сиреч да имаш много жени (или една жена да има много мъже ), ама що така не познавам никой такъв...... нито пък като гледам, поколението не се е втурнално към тази логична следваща стъпка
Преуспял написа:Мух, пак не си разбрал за какво става дума ама както и да е.
Добре че има по-горна инстанция от оня тиквеник. От днешната преса:
Върховната административна прокуратура е отменила постановлението на прокуроратурата в Пазарджик за публичните демонстрации на гей общността.
Върховна административна прокуратура е разпоредила да бъде внесен протест в Административен съд - Пазарджик с искане за отмяна на чл. 14 от Наредбата като незаконосъобразен и противоречащ на националните и международните правни норми.
То и тука има инстанции,ама като опре работата до работно место и от каде си и как се казваш гледай какво става,ти сега разбра ли ме ...?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев