Кво прави тази държава в ЕС...

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор

В пазарджишката прокуратура работят

Някакви талибани / идиоти
21
72%
Истински български и християнски патриоти
8
28%

Общо гласове: 29
Аватар
Преуспял

Кво прави тази държава в ЕС...

Мнение от Преуспял »

Според прокуратурата в Пазарджик сексуалната ориентация може да бъде променяна чрез "агитация с думи, жестове, мимики и възклицания"

В постановлението, подписано от пазарджишкия прокурор Стефан Янев, се казва, че различната сексуална ориентация е в разрез с християнските ценности и е противоестествена.
Моята перспектива е малко особена, но мнението ми сигурно е ясно от начина, по който съм формулирал отговорите на анкетата ;)
Последно промяна от Преуспял на Чет Авг 12, 2010 3:33 pm, променено общо 1 път.
Аватар
martatabs
Модератор

Re: Кво прави тази държава в ЕС...

Мнение от martatabs »

Ако се намери някой,който да каже на вятъра на къде да духа да ми се обади,или слънцето от коя страна на земята да свети,нека ми прати ЛС. ;)
Тази дилема е толкова стара...ама карай. ;) 8)
Omega3

Мнение от Omega3 »

Преуспял написа:
Според прокуратурата в Пазарджик сексуалната ориентация може да бъде променяна чрез "агитация с думи, жестове, мимики и възклицания"

В постановлението, подписано от пазарджишкия прокурор Стефан Янев, се казва, че различната сексуална ориентация е в разрез с християнските ценности и е противоестествена.
Моята перспектива е малко особена, но мнението ми сигурно е ясно от начина, по който съм формулирал отговорите на анкетата ;)

Относно постановлението на този прокурор (за пьрви пьт чувам че е вьзмозно да се прави постановление по един подобен вьпрос) би ли уточнил кое не е правилно?

Преди да започнеш да вадиш грешни изводи, ще ти кажа, че единствените индивиди които ме дразнят заради сексуланата им ориентация са педофилите.
speedy

Мнение от speedy »

Що няма отговор "идиоти"?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Преуспял

Мнение от Преуспял »

speedy написа:Що няма отговор "идиоти"?
Аз мисля, че м/у термините идиот и талибан няма чак толкова голяма разлика.

Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението. Ако някой български юрист знае, бих желал да видя в кой български закон се споменават такива неща.

Тук в Канада дам не бих имал дързостта и глупостта да представя такива доводи пред съдия.
speedy

Мнение от speedy »

На мен ми се струва, че този е обикновен идиот. Талибаните-идиоти са частичен случай, по-висша категория. Тях ги обучават за такива, а г-н прокурорът е самороден, нелифован талант.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Omega3

Мнение от Omega3 »

Преуспял написа:
speedy написа:Що няма отговор "идиоти"?
Аз мисля, че м/у термините идиот и талибан няма чак толкова голяма разлика.

Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението. Ако някой български юрист знае, бих желал да видя в кой български закон се споменават такива неща.

Тук в Канада дам не бих имал дързостта и глупостта да представя такива доводи пред съдия.
Явно юридическото образование на този така наречен прокурор не му е позволило да схване разликата между юридически документ и собствените му разбирания за светьт. Явно се е взел за някакьв месия поставил си за цел да узакони собствените си ценности. Сулю, няма ли кой да му удари в главата хилядите страници които е изчел, надявам се, относно интерференциите между закон, морал и култура.
gt_2006

Мнение от gt_2006 »

Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението.
Не знам в кой закон е записано това,но християнската цивилизация се основава на протестантските/християнски/ ценности.Европа започва да изпреварва по-стари цивилизации , едва преди около 450 години. Тогава се случват Реформацията и последвалият я Ренесанс. Именно тази философия, въплътена в протестантските християнски ценности, става основата на едно модерно, проспериращо общество. Започват да се ценят и подкрепят не отказът от материалното и преклонението пред догмата/в Католицизмът,Православието/, а напротив - предприемчивостта и упоритата работа, уважението към обществения ред. От тия ценности произлизат основите на проспериращото западно общество и икономика - децентрализация на властта, свободно предприемачество, индивидуални човешки права.
IFF

Мнение от IFF »

gt_2006 написа:
Омега, аз съм ужасен от присъствието на термини като "християнски ценности" и "противоестествен" в постановлението.
Не знам в кой закон е записано това,но християнската цивилизация се основава на протестантските/християнски/ ценности.Европа започва да изпреварва по-стари цивилизации , едва преди около 450 години. Тогава се случват Реформацията и последвалият я Ренесанс. Именно тази философия, въплътена в протестантските християнски ценности, става основата на едно модерно, проспериращо общество. Започват да се ценят и подкрепят не отказът от материалното и преклонението пред догмата/в Католицизмът,Православието/, а напротив - предприемчивостта и упоритата работа, уважението към обществения ред. От тия ценности произлизат основите на проспериращото западно общество и икономика - децентрализация на властта, свободно предприемачество, индивидуални човешки права.
И аз съм възхитен от западното християнско общество.Също така от робството,колонизацията и изтрербването на толкова народ.За да не ме уупрекне някой че връщам лентата много назад,да припомня че някои от колониите се освобождават доста след втората световна.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Преуспял написа:

Да разбираме ли Марто че и в Канада са същите Талибани и Идиоти примерно за РАСИЗМА,тук какво ще кажеш ? 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Преуспял

Мнение от Преуспял »

Мух, пак не си разбрал за какво става дума ама както и да е.

Добре че има по-горна инстанция от оня тиквеник. От днешната преса:
Върховната административна прокуратура е отменила постановлението на прокуроратурата в Пазарджик за публичните демонстрации на гей общността.

Върховна административна прокуратура е разпоредила да бъде внесен протест в Административен съд - Пазарджик с искане за отмяна на чл. 14 от Наредбата като незаконосъобразен и противоречащ на националните и международните правни норми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Преди и аз да се отчета, 5-ма от 13 гласували бяха подкрепили заклеймяването на хомосексуализма. К'во става с тоя форум бре?

Почти сигурно е, че един от тези петима има (или ще има) дете - гей.

Съвсем сигурно е, че всеки от тях има приятели, или познати гейове (скрити, или не).
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

Аз пък съм привърженик на полигамията, сиреч да имаш много жени (или една жена да има много мъже :) ), ама що така не познавам никой такъв...... нито пък като гледам, поколението не се е втурнално към тази логична следваща стъпка :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:Преди и аз да се отчета, 5-ма от 13 гласували бяха подкрепили заклеймяването на хомосексуализма. К'во става с тоя форум бре?

Почти сигурно е, че един от тези петима има (или ще има) дете - гей.

Съвсем сигурно е, че всеки от тях има приятели, или познати гейове (скрити, или не).
Аблоод ако синът ти е гей ,ще го одобриш ли ? 8)
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Преуспял написа:Мух, пак не си разбрал за какво става дума ама както и да е.

Добре че има по-горна инстанция от оня тиквеник. От днешната преса:
Върховната административна прокуратура е отменила постановлението на прокуроратурата в Пазарджик за публичните демонстрации на гей общността.

Върховна административна прокуратура е разпоредила да бъде внесен протест в Административен съд - Пазарджик с искане за отмяна на чл. 14 от Наредбата като незаконосъобразен и противоречащ на националните и международните правни норми.
То и тука има инстанции,ама като опре работата до работно место и от каде си и как се казваш гледай какво става,ти сега разбра ли ме ...? 8)
Стефан Цанев
Публикувай отговор