Така се пасът овце!

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Публикувай отговор
Hellboy

Така се пасът овце!

Мнение от Hellboy »

Аз не съм съгласен с наказаничта наложени на повечето юзери, освен ако това не е за да си почине Администратора! :-) :-) :-)
Аватар
Koko

Re: Така се пасът овце!

Мнение от Koko »

Hellboy написа:Аз не съм съгласен с наказаничта наложени на повечето юзери, освен ако това не е за да си почине Администратора! :-) :-) :-)
А на мен ми се струва че на един от наказаните за седмица наказанието ще стане за постоянно - за писане с повече от един ник.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
army

Мнение от army »

"КОКО", би ли разяснил защо са изгонени и наказани толкоз много потребители?
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не зная какво биха променили обясненията, така или иначе решението е взето и изпълнено.
Едни обяснения ще намерят своите привърженици и противници и това само би разпалило нови конфликти, изискващи вземането на нови решения от подобен характер. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
army

Мнение от army »

Не зная какво биха променили обясненията, така или иначе решението е взето и изпълнено.
OK - с това съм съгласен! Винаги е добре да се знае кой командва парада.
Обаче със следващият ти израз:
Едни обяснения ще намерят своите привърженици и противници и това само би разпалило нови конфликти, изискващи вземането на нови решения от подобен характер.
....в мен остава впечатлението за нещо съмнително и неясно????
Давам една идея:
Обяснете на хората за какво иде реч, пък заключете темата и изтривайте всички коментари и мнения /в последствие/, касаещи този въпрос- ЩОМ ТОВА ВИ ПРЕТИСНЯВА.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

army написа:"КОКО", би ли разяснил защо са изгонени и наказани толкоз много потребители?
За системно неспазване на правилата.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

паса
гл., мин. св. деят. прич. пасъл

:lol:
Изображение
Публикувай отговор