за срещата с кмета на Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
monny

за срещата с кмета на Квебек

Мнение от monny »

да не би там скоро да има местни избори и кмета така да е изцапал пейзажа, че да разчита само на такива дето още не са стъпвали в Квебек /да не обещават и прво на гласуване/, :lol:
ех ако и към България имаше такъв наплив и Митьо Пищова току виж стане кмет на Велико Търново :lol:

голям ентусиазъм ви е обхванал бе хора, сигурно е от красивата картичка
що не четете туй дето го пишат хората живеещи там, ако е вярно, то работа за емигранти НЕМА, така че срещата ще е в дух бля, бля, бля
вижте каква хубава природа имаме и каква програма "от помощи към заетост" - грабвайте метлите и бегом към парковете :?

такива сладки приказки можете да чуете всеки ден и от тукашния министър-смешник Ники Василев

май най-големият ефект е , че ще се преброим ние лапни шараните :cry:

бъдете здрави и щастливи
pumpy

Мнение от pumpy »

що за коментари :shock:
става въпрос за обмяна на информация. то и в канада е като в БГ - никой не те чака с предложение за генерален директор...
това е ясно и без срещо, но без нея не е ясно какви идеи имат хората и каво очекват от имигрантите. мен поне това би ме заинтересувало, а и нищо да не науча, което е малко вероятно, все два часа съм ги убил някъде....
joro

Мнение от joro »

Поне може да се похвалите, че сте пили по една с кмета на Квебек, пък като идете някога там при него дали още ще ви помни :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Заключено