Proverka na status KAK???????????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
crazy

Proverka na status KAK???????????

Мнение от crazy »

Dobre de kak po diavolite moga da vliaza v cyberclient za proverka na statusa kato postoianno mi dava obektuit ne moje da bude dostaven - cial sviat li si checkva statusa tam non stop ili ... eventualno as sum v gre6ka ne6to! :x
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

ето ти линка:
https://services1.cic.gc.ca/ecas/Authen ... ret=fileNo
Би трябвало да стане!!! :D
Botzo

Мнение от Botzo »

crazy,
ми да ти кажа ...... ние си го чекваме ама само пише IN PROGRES. Даже ни липсвше един документ, но там не се появи а ни пратига уведомително писмо. Когато и аз се интересувах преди, много хора ми казаха че много често информацията там не отговаря. Някой са получили даже визи без да има по интернет каквато и да е информация за тяхния статус .............
Така че не се притеснявай.

Късмет.
tochica

Мнение от tochica »

моят статус се промени точно преди получаване , както и на няколко приятели , които също проверяваха .
необходима е настройка на browsera , ако не сте го направили .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Botzo

Мнение от Botzo »

tochica написа: ... необходима е настройка на browsera , ако не сте го направили ...
Какво имаш в предвид? На мен си ми показва IN PROGRESS. Това значе и че ми е настроен?
tochica

привет

Мнение от tochica »

Какво имаш в предвид? На мен си ми показва IN PROGRESS. Това значе и че ми е настроен?
Secure Web Browser

To make sure that you receive personal application status information securely and confidentially, you have to use a Web browser that has 128-bit secure sockets layer encryption. When you are ready to send your identification information, our servers will check your encryption to make sure that the browser you are using meets this need.

настройката не е нещо специално , просто и при мен имаше подобен проблем , какъвто описва crazy . от офиса можех да проверя , но не и от дома ми .
така че , направих това , което е описано в :

http://services1.cic.gc.ca/ecas/Browser ... mation.jsp

успех ,
botzo - явно при тебе е настроено , моята версия беше по-ниска от изискуемата .
поздрави ,
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Заключено