ВЪПРОСИ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
vaniaoz

ВЪПРОСИ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Мнение от vaniaoz »

ЗДРАВЕЙТЕ
АЗ СЪМ СЪВСЕМ НАЧНАЕЩА . ЕДВА РАЗГЛЕЖДАМ САЙТОВЕТЕ ЗА ИМИГРАЦИЯ И СЕ СБЛЪСКВАМ С ДОСТА НЕЯСНИ ЗА МЕН ВЪПРОСИ.ПОПЪЛНИХ НЯКОЛКО ПЪТИ ТЕСТА И ОТГОВОРЪТ БЕШЕ ЧЕ ИМАМЕ ШАНС АКО ПОДАДЕМ ДОКУМЕНТИ, НО КАТО РАЗГЛЕДАХ СПИСЪКА С ПРОФЕСИИТЕ И ОБРАЗОВАНИЕТО ВИДЯХ ЧЕ ПОПАДАМ В "Е" ГРУПА , КЪДЕТО НЕ СЕ ДАВАТ НИКАКВИ ТОЧКИ. В МОМЕНТА СЪМ ПОСЛЕДНА ГОДИНА СТУДЕНТКА ПО ПРАВО, ИМАМ ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ-МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ, РАБОТИЛА СЪМ 3 ГОДИНИ КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛКА.ВЪПРОСЪТ МИ Е ПРИ СЕЛЕКЦИЯ КАКВО ЩЕ СЕ ВЗЕМЕ ПРЕДВИД ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕТО НА ТОЧКИТЕ.ТОВА , ЧЕ СЪМ РАБОТИЛА КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛКА,КОЕТО Е ТЪРСЕНА ПРОФЕСИЯ, НО НЯМАМ ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ТОВА, ЩЕ МИ ДОНЕСЕ ЛИ ТОЧКИ?
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ! :D
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Здравей, и добре дошла във форума.
След като вече си наясно с он-лайн теста, можеш да погледнеш и тази статия от портала - Точки за селекция, която ще помогне в доизясняването на нещата. Там ще намериш и отговора на въпроса си относно образованието - в раздела Условия и изисквания за селекция - Фактор 1 "ОБРАЗОВАНИЕ".
Ако нещо остане неясно и след това, пак питай.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
vaniaoz

Мнение от vaniaoz »

БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИАТА ТЯ Е БЕЗЦЕННА ЗА НАС.
ИМАМ ОБАЧЕ НЯКАКВИ СЪМНЕНИА ОТНОСНО ОБРАЗОВАНИЕТО.МОЯТА ДИПЛОМА Е БАКАЛАВЪР 4 Г. ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ 11Т. ЗА НЕЯ ИЛИ ЩЕ Я ПРИРАВНЯВАТ ПО ТЕХЕН СИ НАЧИН. ЗАЩОТО НА НЯКОИ С МАГИСТЪРСКА СТЕПЕН НЕ СА ИМ ДАВАЛИ 13 Т. АМИ 11 Т. ПРИРАВНЯВАЛИ ГОДИНИТЕ СПОРЕД ТЯХНИТЕ ИЗИСКВАНИА.
А НА СЪПРУГА МИ ДИПЛОМАТА МУ Е СРЕДНО СПЕЦИАЛНО 3 Г. СЛЕД 8-МИ КЛАС НО Е ЗАВАРШИЛ 1995 Г. ЩЕ МУ ДАДАТ ЛИ 2 Т. ЗА НЕГОВАТА ДИПЛОМА КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИТ И ТОВА ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ СТАЖ ПО СПЕЦИАЛНОСТА МУ КОЯТО ИМА.
Публикувай отговор