УМИРАЙ ТРУДНО 3 и 1/2

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
army

УМИРАЙ ТРУДНО 3 и 1/2

Мнение от army »

ИМАЛО И ПО- БЪЛГАРИ-..... от мен?????

Бесен съм!!!!

Свърши еофорията около празниците и .............ново ‘пет’?
Разплакаха ме БЪЛГАРИ!!!...... :roll:

В училище/щерката ми разказа/ всяко дете представяло своята държава и трябвало да разкаже : “КАК СЕ ПРАЗНУВА КОЛЕДА ?”

/да уточня, че в класа са 4 българчета/................
Та станало първото и казало:
----‘ Ние ,в България ,не празнуваме Коледа- щото там сме мюсулмани’ !!!!!..........

...та вдигала ,моята щерка, ръка през целият час- ама не я вдигат---за България вече чухме-казала учителката?!!!......
И с’я кво?..........- Още си бия шамари като се сетя!!!!!- /щото си мисля , че сънувам/ :roll:

После...,като се замисля, /ама много/ ...си викам – ‘ ПА МОЖЕ ДА СА ПРИСТИГНАЛИ СКОРО!!!! :nenam:
- ....щото преди година и половина беше друго?????

p.s “Еееей ......г-н Първанов,....- тука в нашето ‘село’ –останахме неколцина, дето плачем на ХИМНА”
—ако те интересува?- пиши на Л.С.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
7George

Мнение от 7George »

То е ясно, че лесно няма да се дадем.

Обаче сега вече ясно ли ти е, че стажът ни тука е твърде мълък за да се пишат хвалебствени оди и подпират краката на зелевата каца... :D
zorina

Мнение от zorina »

мен пък минимум 20 души ме питаха защо няма да празнувам Коледата на 6-ти януари...... "те затова" им викам :D
Публикувай отговор