Kъм Албертчани
- Optimist Creed
Kъм Албертчани
Случайно някой да знае дали в Алберта строежите са затворени през двете последни седмици на Юли ? Тук в Кебек този период се нарича "Ваканцията на кънстръкшъна".
Между другото, има ли някой ,който да работи по строежите там?
Между другото, има ли някой ,който да работи по строежите там?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
- AleksandrAI
Те затова ви падат мостовете у "Цивилизацията".
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Няма такова нещо "спиране на строежите лятото". Всичко е разкопано и заградено, може само някоя девойка с каска да държи знака <SLOW>, важното е да се прибират парите...
Иначе тия дето ги познавам, са работили някога по строежите, сега правят друго или са в частния сектор.
Хора се търсят много, ама зор, и $20/h не могат да ги вържат за дълго..

Иначе тия дето ги познавам, са работили някога по строежите, сега правят друго или са в частния сектор.
Хора се търсят много, ама зор, и $20/h не могат да ги вържат за дълго..

Embrace your climate change!
- Optimist Creed
.
Благодаря ви за отговорите. Но ако може и други албертци да потвърдят ,че от 15 до 30 Юли строителите там работят.
Ще ми се да отида за две седмици (или повечко) да поработя там,че тука не ми се стои този период без работа.
.
Един вид ,да не се окаже ,че съм отишъл две седмици на почивка в Алберта.
.
Ще ми се да отида за две седмици (или повечко) да поработя там,че тука не ми се стои този период без работа.

Един вид ,да не се окаже ,че съм отишъл две седмици на почивка в Алберта.

Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
долу горе така ще се окаже ,ако не си пазарил предварително работата.ако си мислиш ,че ще те наемат директно от аерогарата ,освен ако нямаш свръзка дълбоко се лъжеш.и там врътката е същата ,дай СВ,имаш ли опит,някой познава ли те и бла,бла ,бла.хамалска работа за по вече кинти по лесно и бързо се намира отколкото в Мтл.,обаче си иска технологичното време да стигнеш до нея.само за две седмици ми се струва *** път да види.Дерзай.Успех. 

- Lub0
- Обратна връзка:
Че при каубойците има ли нещо построенно на повече от 2 етажа от преди 50 години? Добре че има петрол, иначе още щяха да яздят коне по вашите местаAleksandrAI написа:Те затова ви падат мостовете у "Цивилизацията".

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
- AleksandrAI
Lub0 ще се изненадаш да видиш за какво става въпрос 

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
Ти губиш.Lub0 написа:AleksandrAI, мерси няма нужда, тази част от Канада определено не фигурира в списакът с места, които искам да посетя в следващите 50на години

- Lub0
- Обратна връзка:
Нека ми еAleksandrAI написа:Ти губиш.Lub0 написа:AleksandrAI, мерси няма нужда, тази част от Канада определено не фигурира в списакът с места, които искам да посетя в следващите 50на години

Lub0 for President!
###############
###############
- AleksandrAI

- AleksandrAI
Бате, всички знаят че гледаш както пребозало теле гледа извънземни. 

Re: .
Аз пък сега излизам в отпуска и никой не може да ме накара да работя. Даже ще ми са малко 2-те седмици..Optimist Creed написа:Благодаря ви за отговорите. Но ако може и други албертци да потвърдят ,че от 15 до 30 Юли строителите там работят.
Ще ми се да отида за две седмици (или повечко) да поработя там,че тука не ми се стои този период без работа..
Един вид ,да не се окаже ,че съм отишъл две седмици на почивка в Алберта..
А две седмици наистина са много малко време да почнеш работа. Трябва да си тука на терена и кола да имаш твоя - може и да стане. Някои наемат специално за през юли.
Виж тая страница и ги питай по телефона.
Embrace your climate change!