Kъм Албертчани

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Optimist Creed

Kъм Албертчани

Мнение от Optimist Creed »

Случайно някой да знае дали в Алберта строежите са затворени през двете последни седмици на Юли ? Тук в Кебек този период се нарича "Ваканцията на кънстръкшъна".

Между другото, има ли някой ,който да работи по строежите там?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
bateto

Мнение от bateto »

Там такова чудо ваканция по никое време няма .Лятото е сезона в който се гърби до посиняване ,докато ти опада кожата.
Ало пич,това да не ти е Цивилизацията. :D
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Те затова ви падат мостовете у "Цивилизацията".

Код за потвърждение: Избери целия код

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Няма такова нещо "спиране на строежите лятото". Всичко е разкопано и заградено, може само някоя девойка с каска да държи знака <SLOW>, важното е да се прибират парите...

Иначе тия дето ги познавам, са работили някога по строежите, сега правят друго или са в частния сектор.
Хора се търсят много, ама зор, и $20/h не могат да ги вържат за дълго..

:beer: :beer:
Embrace your climate change!
Аватар
Optimist Creed

.

Мнение от Optimist Creed »

Благодаря ви за отговорите. Но ако може и други албертци да потвърдят ,че от 15 до 30 Юли строителите там работят.

Ще ми се да отида за две седмици (или повечко) да поработя там,че тука не ми се стои този период без работа. :( .

Един вид ,да не се окаже ,че съм отишъл две седмици на почивка в Алберта. :roll: .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
bateto

Мнение от bateto »

долу горе така ще се окаже ,ако не си пазарил предварително работата.ако си мислиш ,че ще те наемат директно от аерогарата ,освен ако нямаш свръзка дълбоко се лъжеш.и там врътката е същата ,дай СВ,имаш ли опит,някой познава ли те и бла,бла ,бла.хамалска работа за по вече кинти по лесно и бързо се намира отколкото в Мтл.,обаче си иска технологичното време да стигнеш до нея.само за две седмици ми се струва *** път да види.Дерзай.Успех. :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

AleksandrAI написа:Те затова ви падат мостовете у "Цивилизацията".
Че при каубойците има ли нещо построенно на повече от 2 етажа от преди 50 години? Добре че има петрол, иначе още щяха да яздят коне по вашите места :) Ще видим след 50-100 години резултатите от бума на строителството, кое ще пада и кое ще оцелее...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Lub0 ще се изненадаш да видиш за какво става въпрос :wink:

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

AleksandrAI, мерси няма нужда, тази част от Канада определено не фигурира в списакът с места, които искам да посетя в следващите 50на години ;)
Lub0 for President!
###############
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Lub0 написа:AleksandrAI, мерси няма нужда, тази част от Канада определено не фигурира в списакът с места, които искам да посетя в следващите 50на години ;)
Ти губиш. :D

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

AleksandrAI написа:
Lub0 написа:AleksandrAI, мерси няма нужда, тази част от Канада определено не фигурира в списакът с места, които искам да посетя в следващите 50на години ;)
Ти губиш. :D
Нека ми е ;)
Lub0 for President!
###############
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

bateto

Мнение от bateto »

Любо ,както казва АлексанарАЛ наистина ще се изненадаш :D :D :Dкато при първа среща с извънземни. :D
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Бате, всички знаят че гледаш както пребозало теле гледа извънземни. :lol:

Аватар
7George

Re: .

Мнение от 7George »

Optimist Creed написа:Благодаря ви за отговорите. Но ако може и други албертци да потвърдят ,че от 15 до 30 Юли строителите там работят.
Ще ми се да отида за две седмици (или повечко) да поработя там,че тука не ми се стои този период без работа. :( .
Един вид ,да не се окаже ,че съм отишъл две седмици на почивка в Алберта. :roll: .
Аз пък сега излизам в отпуска и никой не може да ме накара да работя. Даже ще ми са малко 2-те седмици..

А две седмици наистина са много малко време да почнеш работа. Трябва да си тука на терена и кола да имаш твоя - може и да стане. Някои наемат специално за през юли.
Виж тая страница и ги питай по телефона.
Embrace your climate change!
Публикувай отговор