На 17-05-2007- 9.25 минахме после инфо , не се косете ПИ4А е готин ....
успех на ОСТАНАЛИТЕ!!!!!!!!!!!!
сега сме :rotaeye: :rotaeye: :rotaeye:
Вече сме на линия за малко инфо....
Няма да разказвам за нашето интервю защото темата си е сириозна , нашта случка си е за намаса

дъго ще си спомня ме тУЙ интервю.
Та малко инфо , за мен: инж. по автоматизация МГИ , тхникум механо-електро/техник, стаж техник - 4 г.+6г. инж. 34г. фр.6/5 + апг. 6/6 , жената : меж.туриз. УННС + техникум/същия 33, стаж 7 г не е по сециалноста, фр 7/7 , без деца , писах ме приятел - без декларация , 5000 $ , без търсени рофесия И школо и 2 спец. Тотал по новите точки 59

, и ни викнаха на интервю.
Сециални поздрави на нашта Учителка -Таня Маркова - Човека, който ни доведе до вратата на Радисън и я отвори за Нас.
Та ние започнахме от "0" преди 7 месеца, зле съм с езиците и всякаква граматика даже и на бълг.ез. Таня ми помогна и за 3 езика

направихме нужната подготовка и резултата е на лице,съвет към новаците това е правилния начин за успех с проф.даскал които е наясно с процедурата да няма после АМА КВО СТАНА :crossbones:
За самото интервю,прави се ремонт на етажа и шума е МНОГО СИЛЕН И НЕ СЕ ЧУВАМЕ ПО МУЖДУСИ !!!!!!!1/2 интервю не го чух какво ме питаше то и тои мен не чуваше де

, та започна в 9:05 до 9:30 , човека е краино добронамерен за поста си -ТОИ НЕ Е ЕВРЕИН :idea: само дава нищо не се пазари, Всеки док. се провериява от преводача осовено дипломата от УНСС - що ли незнам :nenam: , говори на равно и с 2 кандидати пита си наред без значиние кой е водещ !!! пита ВСИЧКО по ДЦС , и страничен въпрос : Как си представяш Монреал на англе, искашли да си смениш бг.работата и защо на френски и т.н.
100% от въпросите ги бяхме отработили

, човека иска просто да му покажете че четете и се интересувате за Квевек без и наи мако да ви натяква дали се изказвате правилно или с грешки и т.н. иска лична заинтересованост кам самата процедура. Бях сгрешил на формуляра на женами и направо истинах СВЕТКАВИЧЕН ВЪПРОС ФИРМА ЛИ Е ПИСАЛА док. с мн.злоба

- Викам не АЗ ддаже правописни грешки има и почвам да се оправдавам и ТОИ почна даме хвали че сам съм си подготвил нещата САМ и да не се претеснявам за правописа важно е че искаме да имигрираме
ако има въпроси утре ще отговори ме ....