Интервю на 08.09.03
Интервю на 08.09.03
Имаме покана за 13:00 на 08.09. Има ли съфорумници за интервю в този ден? 

отговор
Ние сме на 09.09.2003 от 15,00 часа. Пиши нещо повече за теб. От къде си? Как си с езиците? Как си с подготовката за интервюто? Ако не те притеснява, пиши някакъв телефон за връзка. Моят е 0579/72207.
Аз съм от Бургас. Ние получихме поканата за интервю на 01.08.03, като преди това ни се обадиха по телефона, тъй като имало свободен час за 08.09. Според мен не съм много добре подготвен за интервюто, защото с френския съм зле, а изкарах само един бърз курс от 50 часа. Но нямам време за повече, тъй като работата ми е такава, че не ми остава никакво свободно време и не мога да взема отпуск. Надявам се на семейството и най-вече на щерката, защото е много сладка 3-годишна красавица и като им каже едно Bonjour Madame и 90% интервюто е успешно.
Моят дом.тел. в Бургас: 056/627-131.
Моят дом.тел. в Бургас: 056/627-131.
Здрасти Тод,
Успех на интервюто. Би ли написал кога си подал вторите документи.
Ние ги пратихме началото на Юли и получихме писмо да изпратим допълнително трудовата книжка на мъжа ми, тъй като бяхме пратили само препоръчително писмо от фирмата където работи. А отделно има посочено да пратим и осигурителна книжка, но фирмата го осигурява и той няма такава. Има ли някой с подобен случай?
Успех на всички и на чудесния форум.
Кали
Успех на интервюто. Би ли написал кога си подал вторите документи.
Ние ги пратихме началото на Юли и получихме писмо да изпратим допълнително трудовата книжка на мъжа ми, тъй като бяхме пратили само препоръчително писмо от фирмата където работи. А отделно има посочено да пратим и осигурителна книжка, но фирмата го осигурява и той няма такава. Има ли някой с подобен случай?
Успех на всички и на чудесния форум.
Кали
Здравей Kaly,
Ние изпратихме 2-рия комплект на 7 май, а на 22 май получихме потвърждение и очаквана дата за интервю през 2-рата половина на 2003. На 25 юли ни се обадиха по телефона за интервю на 08 септември.
Ние не сме имали проблем с липсващи документи. Трудовите книжки бяхме приложили, но никой не ни е искал осигурителни такива.
И нещо към SAfin: Симеоне, в трета точка от поканата за интервю пише, че трябва да присъстват всички деца, които са на ваша издръжка, независимо от възрастта. Така че, изглежда ще трябва да се замъкнем в София с цялото домочадие!
Ние изпратихме 2-рия комплект на 7 май, а на 22 май получихме потвърждение и очаквана дата за интервю през 2-рата половина на 2003. На 25 юли ни се обадиха по телефона за интервю на 08 септември.
Ние не сме имали проблем с липсващи документи. Трудовите книжки бяхме приложили, но никой не ни е искал осигурителни такива.
И нещо към SAfin: Симеоне, в трета точка от поканата за интервю пише, че трябва да присъстват всички деца, които са на ваша издръжка, независимо от възрастта. Така че, изглежда ще трябва да се замъкнем в София с цялото домочадие!

-
- Обратна връзка:
ZA DECATA
Kym Todd i drugite ,koito imat deca :
Dokolkoto az razbiram frenski triabva da se vodiat deca nad 22 g. ako sa na vasha izdryjka ili po-malki ako sa jeneni .Malki deca ne puskali za da
ne pre4at .Nie imame dve - na 4 i na 10 g. i mislim da ne gi vodim .
Dokolkoto az razbiram frenski triabva da se vodiat deca nad 22 g. ako sa na vasha izdryjka ili po-malki ako sa jeneni .Malki deca ne puskali za da
ne pre4at .Nie imame dve - na 4 i na 10 g. i mislim da ne gi vodim .