За банкова референция???????????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Stamenkova

За банкова референция???????????

Мнение от Stamenkova »

В общи линии имам следния проблем(както и повечето) със сумата за банковата референция/удостоверение??????
От приятели и родители събрахме към 5300$(канадски), но както съм чела във форума е добре да се покажат към 7000$(ние сме двама родители и 1 дете на 4год), т.е приблизитено 2000$ над минимума, но за сега др част не се намира :cry:
Какъв вариант бихте ми предложили?????
Питах в една банка за заем за 1-2 дена (колкото за удостоверението ), но ще има мн такси за откриване и после за предсрочно поасяване)
Дали е удачно тази сума да е един път по см/ка на мъжът ми и на др ден по моя в др банка(ще мине ли номера)????????
Или да не се напъвам да търся тази сума(т.е и тази е достатъчна) ако ни извикат на интервю вече ще му мислим за заем или др вариант

Благодаря Ви предварително :P :P
krem

Мнение от krem »

spored men sumata koiato ste sabrali vi e dostata4na. i nie sme 3- 4lenno semeistvo. biahme predstavili referencia za 7000 cd. A na intervuto madam linda ni popalni v dogovora 4230CD- tova e minimuma. a na intervuto vaobste ne e iskala referenciata( makar 4e nosihme i nova- izdadena 1 sednica predi ntervuto).
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: За банкова референция???????????

Мнение от ivanko13 »

Stamenkova написа:Дали е удачно тази сума да е един път по см/ка на мъжът ми и на др ден по моя в др банка(ще мине ли номера)????????

Напълно удачно е и номера минава. :)
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
manman
Обратна връзка:

za nomera

Мнение от manman »

neznam dali shte mine ama nie sme taka na intervew skoro
imah pari na moe ime ,posle gi prevedoh na imeto na jena mi i ako mine nomera shte pisha
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Минавал е номера и ще си минава, поне докато не измислят нещо друго или не я махнат тази дивотия с референциите. :wink:
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
kristie

Мнение от kristie »

Абсолютно минава номера, от личен опит говоря. И в двата случая и за документите до Виена и на самото интервю бях с по две референции на мое име от различни банки. Никакъв проблем.
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Iskam da popitam v bankata pri izdawaneto na referenciqta iskat da pi6e pred kogo da poslugi referenciqta ?????????????????

Nie kazahme pred Canad.imigr.wlasti ili trqbwa ne6to dr???????????

Molq za otgowor za da mogem da reagirame utre v bankata predi da sa go izdali??????????????????
:roll: :roll:

Blagodaria Wi mn :D
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Stamenkova написа:Nie kazahme pred Canad.imigr.wlasti
Много добре сте им казали. А сега раменете нагоре, вдишайте, сега раменете долу, издишайте. Да се повтори 10-ина пъти... :lol:
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

zaia написа:А сега раменете нагоре, вдишайте, сега раменете долу, издишайте. Да се повтори 10-ина пъти... :lol:
:lol: Хей, зая, лесно ти е на теб. Но си права - препоръчаното от теб упражнение предпазва от истерясване преди интервюто, ще взема и аз да го практикувам :lol: :lol:
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Blagodarq za upragnenieto :D :D ......................i za otgowara

Upragnenieto 6te mi e nugno mai 4esto, taka 4e da wzema da go prilagam ot sega :P :P
Заключено