nai-setne zavetnoto pismo za viza

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
neli

nai-setne zavetnoto pismo za viza

Мнение от neli »

zdraveite priateli. nai-setne doide i nashia red da se pohvalim. dnes doide pismoto za viza. iskat ni pasportite , rasta i cveta na otchite. ne moga da vi opisha kolko sme shtastlivi. a ne znam kakvo shte e kogato gi vzema v racete si. no imam i vapros.; dali e vazmojno ako otida litchno do bukoresht , na momenta da mi slojat vizite i da se pribera v balgaria s pasportite ni. izritchno mi e opomenato v pismoto , tche shte mi kostva 15 rabotni dni ot datata na pristigane na pasportite v posolstvoto. niakoi minal li e po tozi natchin. iskam da blagodaria i na vsitchki forumci , nai-vetche na plamen, na polia , na vsitchki saforumci za okazana pomosht , davania kuraj i savete i bez vsitcki vas ne bihme mogli da izminem tozi dalag i matchitelen pat . no , vse pak uspiahme. blagodaria vi ot sarce. POLIA, stiagaite sas sestra mi kupona, pristigame skoro!!!!uspeh i na vsitchki koito sa tragnali po tranlivia pat!!! neli i valentin.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D :D
А би ли написала кога сте правили медицински?
Че и ние чакаме...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Изображение
neli

Мнение от neli »

ot valnenie sam pusnala edna i sashta tema 2 pati .dala sam totchnite dati po-gore. sverete si tchasovnicite. blagodaria vi za pozdravlenieta. uspeh i na vas.izjiveite i nasheto shtastie.neli.
Заключено