Така зна4и днес ве4е не издържах и културно ги помолих да си размърдат задниците в резултат на което си получих поканата за виза по mail-a след 2 часа.
Ами това е- както обикновено при мене нищо не се получава лесно но затова пък е интересно
Някои може ли да сподели колко струва пращането на документи със Спиди? и как става връщането на паспорта?
Също така не пишат че трябва снимки да пращам пък в по-преден пост някои писа че са искали.
Rall, prashtash im tova, koeto sa otbeljazali v maila, che ti iskat. I na men ne mi iskaha snimka - samo passport+platena taxa!
Sys Speedy struva malko nad 19lv. prashtaneto! Poluchavaneto obratno vse osthe ne sym sigurna kak stava, poneje v momenta si chakam passporta obratno!
Njakoi hora ot foruma veche pisaha, che sa si poluchili visite chez Speedy, taka che moje bi shte se vkljuchat tuk
От SPEEDY ни обясниха , че се ангажират и за връщането. Първо се плаща само за изпращането на пратката до Букурещ, чак при получаването на пратката от Букурещ се заплаща обратния път. При нас беше по 20лв във всяка посока.
И ние използвахме Speedy за куриер и това ни струваше 40 лв за двете посоки, като си предплатихме връщането на паспортите. Очакваме да ни "почукат" на вратата всеки момент и да ни зарадват с визите... :D
Владислав, ако още не си проверил в сайта им - тел. 69 60 70, офиса е зад бинго-залата над Икономическия Университет. Името на улицата не се сещам. Късмет!