Hey Winnipeg-chani

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
David
Обратна връзка:

Hey Winnipeg-chani

Мнение от David »

Zdraveite badeshti moi sagrajdani,

Az se kazvam Yavor i samot Varna[ zasega].Letia na 24 january za winnipeg i shte se radvam skoro da se zapoznaia sas vas lichno.
Az shte imam Kanadci ,koito da me posershtnat i pomognat v parvite mi stapki,no tai kato te ne sa bili nikoga imigarnti i ne sa minavali po tozi pat,az bih imal nujda ot niakoi ,koito samo po telefona ,bez nikakva druga pomosht , da me upati ,da mi kaje niakoi drugi neshta ot koito bih imal nujda ot samoto nachalo.
Iskrenno se nadiavam da ima hora ,gotovi da pomognat.
Blagodaria Vi i Vi ochakvam
Yavor
Аватар
No667

ok

Мнение от No667 »

ok pich,ste se vidim tuka,ti sam li letish?
Kvartira imash li zapazena?
Ot kade nameri tezi kanadci ?

Januari e nai-studenia mesec tuka,bilo ludost kazvat tezi v Winnipeg,sega e kato prolet napravo,pisha ti postinga pri minus 6 gradusa,a Januari e
-30C.
Nozi si shapka i rakavizi debeli,pulover debel i iake.
Kaji kakvi planove si si naumil ?
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
David
Обратна връзка:

do no 667

Мнение от David »

Hi No

Blagodaria ti mnogo za otgovora.Shte se rdvam naistina mnogo da se za
poznaem sas teb vav Winnipeg i mnogo bih se radval da si pomagame s kakvoto mojem.
Mnogo bih imal nujda ot niakolko telefonni razgovori sas teb,za da me poorinetirash vav obstanovkata,magazini,immigracionni i taka natatak.
Bih iskal da razchitam na tova za teb.A za kanadcite otkade gi poznavam li-ami ,,,obshti idei da rechem.shte razkazvam kato se vidim.
Okonchatelnoletia na 24 i viarvam che na 25 shte bada pri vas vav winnipeg.Ako mojem da se chuewm togava,that would be perfect.
Thanks
David
Обратна връзка:

Мнение от David »

Thanks in advance za otgovorite
Заключено