Имена на водещ кандидат

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dobrev
Обратна връзка:

Имена на водещ кандидат

Мнение от dobrev »

При подаването на док. до Виена имаше изискване имената на водещия кандидат (жена ми) да е моминското. Като резултат полученият сертификат е с моминското име. Сега при попълването на док. за Букурещ с кое име да се впише - по паспорт или с моминското както е на сертификата?
09.12.2005 док. Виена
25.05.2006 интервю
17.10.2006 фомуляри за мед.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

моминското име естествено - по техните закони моминското име на жената не се променя след брака.
NO PAIN NO GAIN
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

В анекс 1 т.1(votre nom au complet),Nom de famille-пишете фамилия по паспорт,а т.3(autres noms que vous avez deja........) фамилия преди брака т.е моминско име.
Във формулярите за Виена също има графа за :фамилия преди брака и след това,може би вие не сте отбелязали това и по тази причина имате в сертификатите само моминско име.
Успех!
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

съгласна съм с пантера, че трябва фамилията по междунар.паспорт да се пише, а на долния ред в този анекс се изброяват всички други имена. После на писмото, което изпращат за баркодовете са ми изброили всички имена, които съм подала - напр.
Драганова, Лилия, Петканова, Якимова! :lol:
Savoir c'est pouvoir!
Заключено