Най-четените статии от портала
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Най-четените статии от портала
Решение, онлайн тест, първи въпросник. - 3208
Молба за сертификат за селекция - 1836
Подготовка на документите за виза - 1775
Личните впечатления и съвети на Роси и Боби Кирилови. - 1564
Социална помощ - условия, кандидатстване - 1072
"Некои особености" относно Ville de Québec - 1059
212 въпроса от Роси и Боби - 816
Самолетни билети - 792
Стратегии при търсене на работа - 732
За нашето интервю при Camille Cote - 670
Медицинският преглед на claire - 647
Роднини на посещение - изисквания - 644
Интервюто на titi на 27 Август 2003 - 606
Резидентска карта - 599
За медицинските от Роси и Боби - 585
Кореспонденция с Мадам Ганье - 565
Вижте дискусионния форум по темата Виза - 496
Счетоводителската професия в Канада - 496
Доказване на съвместен живот – “conjoints de fait” - 488
Детска градина - 485
Направа на автобиография - 478
Един варненски кебекар от Ottawa в Calgary - 478
История на Канада с концентрация върху Квебек - 473
Среща с Carrefur d'integration - 451
RAMQ - Здравна карта - 451
Думи от изпита по английски в МакГил - 448
Общи указания - 443
Полезни адреси в интернет - 422
SIN карта - 413
Oт Емо - 387
Интервюто на etda на 26 Август 2003 - 385
Монреал и Квебек-град - 376
Други полезни документи по темата - 371
Canuck в Торонто - 369
Интервюто на Роси и Боби - 315
Местене от Монреал в Торонто - 312
За банкирането от неспециалист - 293
Обществен транспорт в Монреал - 287
Преглед в болница. - 263
Раждане на бебе в провинция Квебек. - 256
На концерт! - 242
Имаме си ВИЗИИИИИ - 224
Молба за сертификат за селекция - 1836
Подготовка на документите за виза - 1775
Личните впечатления и съвети на Роси и Боби Кирилови. - 1564
Социална помощ - условия, кандидатстване - 1072
"Некои особености" относно Ville de Québec - 1059
212 въпроса от Роси и Боби - 816
Самолетни билети - 792
Стратегии при търсене на работа - 732
За нашето интервю при Camille Cote - 670
Медицинският преглед на claire - 647
Роднини на посещение - изисквания - 644
Интервюто на titi на 27 Август 2003 - 606
Резидентска карта - 599
За медицинските от Роси и Боби - 585
Кореспонденция с Мадам Ганье - 565
Вижте дискусионния форум по темата Виза - 496
Счетоводителската професия в Канада - 496
Доказване на съвместен живот – “conjoints de fait” - 488
Детска градина - 485
Направа на автобиография - 478
Един варненски кебекар от Ottawa в Calgary - 478
История на Канада с концентрация върху Квебек - 473
Среща с Carrefur d'integration - 451
RAMQ - Здравна карта - 451
Думи от изпита по английски в МакГил - 448
Общи указания - 443
Полезни адреси в интернет - 422
SIN карта - 413
Oт Емо - 387
Интервюто на etda на 26 Август 2003 - 385
Монреал и Квебек-град - 376
Други полезни документи по темата - 371
Canuck в Торонто - 369
Интервюто на Роси и Боби - 315
Местене от Монреал в Торонто - 312
За банкирането от неспециалист - 293
Обществен транспорт в Монреал - 287
Преглед в болница. - 263
Раждане на бебе в провинция Квебек. - 256
На концерт! - 242
Имаме си ВИЗИИИИИ - 224
Последно промяна от ssttoo на Пон Дек 15, 2003 10:19 am, променено общо 1 път.
Botzo, ssttoo mai e dal statistika samo za statiite ot portala, a ne za temite ot Foruma.
Ako 6te prawi6 takowa ne6to, naprawi go ot...do, za6toto towa, koeto dawa6, e subektiwno
Napr. ne si vkliu4il hubawata mi pologitelna tema...
Towa e samo v imeto na viarnata informacia, da znae6
Znam, 4e niama da se sardi6

Ako 6te prawi6 takowa ne6to, naprawi go ot...do, za6toto towa, koeto dawa6, e subektiwno

Towa e samo v imeto na viarnata informacia, da znae6

Обичам да преча
-
- Администратор
- Обратна връзка:
За най-четените теми от форума не се хабете, може да стане автоматично. Само дето не виждам много смисъл, защото знаем, че най-четените са тези със споровете, което с нищо не ни помага за побобряване на ситуацията по организацията на информацията (ех, че поет, бее!).
Това, което искам да направим е тематично подреден списък с "полезните" дискусии. Тематично = както са темите от портала - 1 въпросник, 2-ри, интервю и пр. . Но това няма как да стане без човешка намеса. Ако някой иска да се заеме ... не знам, ще му издигнем "паметник нерукотворньй".
Идеята е следната - нашият герой е компютърно грамотен дотолкова, че да си създаде в браузъра папки от Favorites (сред феновете на Netscape известни като Bookmarks, a в Канада, където английският английски е на почит, spell-вани като Favourites), които горе-долу повтарят структурата на статиите в портала. И след това почва голямото обикаляне и разглеждане на форума и неговите архиви. Всяка забелязана полезна дискусия се добавя в съответната папка. След няколко дни/седмици работа се оформя приятен списък. Този списък се export-ва в какъв да е формат и се праща на ссттоо. Последният създава нова "Важна" тема, която винаги седи най-отгоре на дискусиите и се нарича по примера на дир.бг - FAQ. Което е краят на досадното ровене и търсене - всичко (информацията) е като на длан.
Това, което искам да направим е тематично подреден списък с "полезните" дискусии. Тематично = както са темите от портала - 1 въпросник, 2-ри, интервю и пр. . Но това няма как да стане без човешка намеса. Ако някой иска да се заеме ... не знам, ще му издигнем "паметник нерукотворньй".
Идеята е следната - нашият герой е компютърно грамотен дотолкова, че да си създаде в браузъра папки от Favorites (сред феновете на Netscape известни като Bookmarks, a в Канада, където английският английски е на почит, spell-вани като Favourites), които горе-долу повтарят структурата на статиите в портала. И след това почва голямото обикаляне и разглеждане на форума и неговите архиви. Всяка забелязана полезна дискусия се добавя в съответната папка. След няколко дни/седмици работа се оформя приятен списък. Този списък се export-ва в какъв да е формат и се праща на ссттоо. Последният създава нова "Важна" тема, която винаги седи най-отгоре на дискусиите и се нарича по примера на дир.бг - FAQ. Което е краят на досадното ровене и търсене - всичко (информацията) е като на длан.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Бе скивах аз че имаме вече пингвинче и гяволчето на ФрийБиеСДи и си викам "я барабар Петко с мъжете!". Иначе ние в бачкането ползваме Дебиан, а аз от известно време се каня (като гладен на ср..е) да си го инсталирам и в къщи. Значи ако имам проблеми, вече знам кой майна да питамshnorhela написа:Mejdu drugoto avatara na Debian paketa ti e iak, tova mi e liubim paket.

- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:

Re: Най-четените статии от портала
Ssttoo i Plamen, пуснал съм едно мнение във връзка с тая статия, ама май никой не го е забелязал. След като статията е на първо място по интерес, си заслужава да бъде коригирана колкото се може по-скоро.ssttoo написа:Решение, онлайн тест, първи въпросник. - 3208

-
Az populnih predvaritelnia vuprosnik po internet, za da vidia kakvi 6ansove ima sestra mi i vtori put za edin priatel. Okaza se 4e tova e edna pulna izmislica. Li4no moe mnenie e i ne mi stava iasno za6to sa go napravili. Tozi predvaritelen auto -évaluation, ne ti dava kategori4no ima6 li 6ans, 6te bude6 li odobren i v kraina smetka kakvi to4ki subira6. Abe nikakuv i konkreten resultat ne ti dava .Tova koeto polu4ih, a az go populnih 2 puti v interval ot 10-20 minuti, e citiram po-pamet: Il semble que vous êtes admissibles.... Tova il semble oba4e , govori za moje ,ama moje i da ne moje. Toest po moe skromno mnenie. Te prosto premahvat purvite dokumenti. Puskat se napravo 2rite sus plateni taksi, a dali ste admissible ili ne pooosle 6te re6at. Taka 4e tozi auto-évaluation ne e ni6to pove4e ot prost test, ne6to kato testovete na www.emode.com ,kakva poroda ku4e ste
. Drugoto koeto me smu6tava e 4e sita o6te ne e up-datnata na english, kudeto si se mudri preliminary application form . Ako iskate probvaite sus sobstvenite si danni. Tova nikakvo kandidatstvane online ne e, s kakvoto vpe4etlenie sa ostanali mnogo kandidat imigranti

Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.