Канада открива посолство в София

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ZouZou

Канада открива посолство в София

Мнение от ZouZou »

Здравейте приятели и съседи от федералната процедура!!!
Аз обикновенно си кисна във форума за Квебек, но най-редовно хвърлям по едно око и на сам (трябва да сме в час :wink: ). Знам, че много от вас са доста активни и в другия форум, но знам и че има хора, които точти не поглеждат там......Та това ме накара да дублирам тамата.
А новината е, че Канада има намерение да открие до няколко месеца посолство в София.
Дано не се отметнат. Ще спестят доста главоболия и време покрай процедурите. А и за вас ще отпадне едно не леко разкарване до Виена.
Ами ,предлагам да им стискаме палци и дано не им мине българска котка път!!!

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=1961
Аватар
Koko

Re: Канада открива посолство в София

Мнение от Koko »

Това наистина е хубава новина, ЗуЗу, и дано да стане по-скоро, но се питам дали откриването на посолство в София ще означава и преместване на имиграционната служба, защото Канада има посолства и консулства на много места по света, но не всички от тях се занимават с имиграционни въпроси.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

Най вероятно само леко ще разширят консулския отдел, и ще започнат с туристически визи.

След няколко години, когато се закрепят, може и да поемат част от дейноста на Букурещ.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Igor написа:Най вероятно само леко ще разширят консулския отдел, и ще започнат с туристически визи.

След няколко години, когато се закрепят, може и да поемат част от дейноста на Букурещ.
Igor, ми те и сега издават туристически визи в консулството в София. И интервютата за визите провеждат там.
Заключено