Zdraveite na vsi4ki ot ville de Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mira

Zdraveite na vsi4ki ot ville de Quebec

Мнение от mira »

Zdraveite priateli! Ot 4 dni sme vav ville de Quebec, no vse o6te ne mojem da se osvobodim ot golemite valnenia pokrai patuvaneto. Gradat e 4udesen i mnogo ni haresva, no vse o6te ne sme si namerili apartament i tova razbira se e pritesnitelno, za6toto jiveem v edin B$B v Sillery i ne se znae koga 6te mojem da se iznesem ot tuk. Mejdu drugoto tozi B$B e super. Jenata, na koiato e ka6tata e mnogo, mnogo mila. Pomaga ni s kakvoto moje i dnes tsial den me razhojda s neinata kola da tarsim apartament pod naem. Izpolzvame neinia telefon neprekasnato, a v momenta sedia na neinia kompiutar i rovia vav foruma. Ako niakoi, koito pristiga tuk niama kade da otsedne za na4aloto- prepora4vam go gore6to. Izob6to 4udesno e, no vse pak ni e skapi4ko da pla6tame no6tuvkite tuk, zatova se nadiavam da namerim po-barzo apartament. Stiskaite paltsi! Ne podozirah, 4e e takava kriza za apartamenti tuk.
Haide 4ao na vsi4ki. Niamame tarpenie da se zapoznaem s BG ob6testvoto tuk, no parvo apartamentat!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Dobre do6li!

Mira, pratih ti LS. Obadi se.
Обичам да преча
Ciphas

Мнение от Ciphas »

Mira,

izviniavai za selskoto mi nevejestvo ama tova B$B kakvo e? Kvartira li, motel li, poznati na niakogo li? I syshto kak stava namiraneto na takiva?

Merci bcp.
Bako
Обратна връзка:

B&B

Мнение от Bako »

Predpolagam e bad and breakfast.
Заключено