Problem s Olimpic prez Atina!!!!
Problem s Olimpic prez Atina!!!!
Zdraveite na vsi4ki . Pi6a ot Quebec kadeto sme ot 4 dni ( za sajalenie ofertata na Anito zakasnia malko za nas). Patuvaneto kam Montreal varve6e idealno do momenta v koito triabva6e da se ka4im v Atina na samoleta za Montreal. Kogato dadohme pasportite s biletite na 4ekinga slujitelkata ni pogledna podozritelno sled koeto otide niakade i sled kato se varna ni kaza 4e niama da ni pusne v samoleta dokato ne si vzemem bileti i za vra6tane. Opitahme se da i obiasnim 4e sme s imigrandska viza i niamame namerenie da patuvame skoro obratno , no tia izob6to ne ni obarna nikakvo vnimanie. Estestveno opitahme da minem i na drugo gi6e , no iavno drugite biaha 4uli razgovora ni s parvata slujitelka i samo povdigaha ramene. Pak se varnahme pri parvata slujitelka , koiato pak nikaza da si kupim bilet za vr6tane i 4e sled tova v Montreal 6teli da ni varnat parite. I poneje ostavaha 20 min. do priemaneto za poleta , a i za da ne ostavim bagaja da leti bez nas za Montreal (v Sofia ni go 4ekiraha za Montreal ) nie preti4ahme do kasite na Olympic i za skromnata suma ot 1982.46 euro ( 2 za vazrastni + 1 detski) si kupihme bileti Atina-Montreal-Atina s koito biahme dopusnati do samoleta ot ``u4tivata`` slujitelka . Dobre 4e si nosehme parite v ke6 za da si kupim bileti. Ta sega sme v Quebec s ne mnogo pari no s bileti po distinaciata Atina-Montreal-Atina. V Montreal se okaza 4e na leti6teto niama biuro na Olympik , no pak imaha 4eking na koito mnogo se u4udiha ot tazi na6a slu4ka i ni dadoha na koito da zvanim za da razberem kakvo 6te napraviat po na6ia slu4ai. Na vsi4ki koito 6te patuvat kam Canada pojelavam pove4e kasmet ot na6ia.
;-)
Tyahnata koja grycka!!!
Dobre 4e dori i ne sym si mislil da pytuvam s Olympic, makar 4e imam dosta frendz koito sa dovolni ot tyah. Yavno vsi4ko e subektivno.
Ajde do skoro!:)
Dobre 4e dori i ne sym si mislil da pytuvam s Olympic, makar 4e imam dosta frendz koito sa dovolni ot tyah. Yavno vsi4ko e subektivno.
Ajde do skoro!:)
- мравката Z
И на нас ни взеха паспортите и ходиха някъде, но това е стандартна процедура. Защо сте си купили булети още веднъж от Атина до Монреал. Трябвало е да стоите и да настоявате да ви качат до последно. Те са длъжни да ви превозят след като веднъж са ви качили в София. вие сте транзитни пътници и ако е имало някакъв проблем с визите е трябвало да не ви качват в София. Веднъж качили ви, нямат никакво право да ви прекъсват полета. На летището в София не ви ли искаха документите за да ви проверят визите, на нас дълго ни ги разглеждаха там преди да ни пуснат да си чекираме багажа. Обадете се и в България и им разкажете, защото те са ви продали билетите а те също са ви искали и са ви снимали паспортите преди да ви издадат билети в една посока. Пратете и имейли до представителствата и не ги оставяйте на мира, това е безобразие.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
shibaniaci
A za letishteto v Atina,abe tezi shibaniaci za kakvi se misliat be,леле i proverkite ,леле i chudoto.
Mnogo se iznerviam na razni deto izlishno se prestaravat,ta ti moje bez viza da vlizash v Garcia,kvo ti se praviat na interesni !!!
Nie na Frankfurt nikakvi problemi niamahme,daje slujitelia se izkefi che sme za Canada i hodi da pita niakoi kak da ni kaje na bulgarski "Dobre ste doshli v Canada",bez nikakvi problemi vav Frankfurt i v Toronto.
Ama tova za garcite ne e samo tvoia sluchai,леле i shibanite otvorkovci,predi 50 godini germanskata armia za 1 sedmica gi e popiliala i potroshila i okupirala,a sega se otvariat.
A predlojenieto e bilo Tzar Boris III da gi iztrepe,ama ne se e navil na Hitler,ta nemskata armia e nahlula ot BG v Garcia.
Ne si struva natiaganeto da im se iznerviame
Mnogo se iznerviam na razni deto izlishno se prestaravat,ta ti moje bez viza da vlizash v Garcia,kvo ti se praviat na interesni !!!
Nie na Frankfurt nikakvi problemi niamahme,daje slujitelia se izkefi che sme za Canada i hodi da pita niakoi kak da ni kaje na bulgarski "Dobre ste doshli v Canada",bez nikakvi problemi vav Frankfurt i v Toronto.
Ama tova za garcite ne e samo tvoia sluchai,леле i shibanite otvorkovci,predi 50 godini germanskata armia za 1 sedmica gi e popiliala i potroshila i okupirala,a sega se otvariat.
A predlojenieto e bilo Tzar Boris III da gi iztrepe,ama ne se e navil na Hitler,ta nemskata armia e nahlula ot BG v Garcia.
Ne si struva natiaganeto da im se iznerviame
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Nervi se ve Nomere nervi se a sha im sa i nomerata n gurcite. Te kvo si misliat to tia raboti vuv Frankfurt ne stavat. Samo da go razbere tova trutlestata gurkinia v gurcia shte se trushne i "Dobre doshli shte vi kaje" i "Chiao" i "Aj mahajte mi se ot glavata" ama ... ....ama togava shte dojde germanskata armia pak i shte ia vidia az togava trutlestata gurkinia kato vidi klonirania po Kvebarska tehnuogia Hitler ot edisntvennia sramen kosum ostanal po zubite na nevrustna prsotitutka na Champs Elises koito mu napravila sefteto ama tova e edin drug film. Ama toia putk Car Simeon shte se navie na Hitler da gi iztrepe nali sa ot sushtata familia s tatko si ili pone taka kazva mjaka mu, da ia vidim solunskata mitnicharka (ili tam kudeto kacat furchialata gurciata) togava.
Priateli, mnogo e milo, 4e ima tolkova hora, sapri4astni s problema ni. Dori ni razveselihte malko.
Mravkata Z- niama6e nikakav 6ans da se ka4im na samoleta bez dopalnitelnite bileti- garkiniata be6e kato komunist na razpit (nepoklatima). Stana goliam skandal na leti6teto, opitahme se da govorim sas vis6estoia6ti, no uvi- mai tezi na 4ekinga imat poslednata duma. Kakto i da e. Blagodarim za podkrepata, 6te opitame da si varnem pone 4ast ot parite i 6te zabravim Olympik, kato vazmojnos za patuvane zanapred.
Mravkata Z- niama6e nikakav 6ans da se ka4im na samoleta bez dopalnitelnite bileti- garkiniata be6e kato komunist na razpit (nepoklatima). Stana goliam skandal na leti6teto, opitahme se da govorim sas vis6estoia6ti, no uvi- mai tezi na 4ekinga imat poslednata duma. Kakto i da e. Blagodarim za podkrepata, 6te opitame da si varnem pone 4ast ot parite i 6te zabravim Olympik, kato vazmojnos za patuvane zanapred.
Mira ,ujasno e tova koeto ste prejiveli,az kato go cheta -shte ekspoadiram ot iad! Dano se opravite po-barzo s parite!
A vie -vsichki na koito ni predstoi da zaminavame -az oshte predi da procheta tezi neshta za Olimpic,biah reshila che tezi tapanari ne me interesuvat.Te v vsiako 1 otnoshenie sa si skapaniaci'vizntiiski nimer' -ot tiah idva tazi prikazka. Za niakolkoto 70-100 USD /abe ne sa malko,ama.../ ne si zaslujava da ni skasat nervite i da se gavriat s nas.Kakvito i da sme-nie sme tehni klienti ,platili sme si i daje narkotici ne prekarvame-dlajni sa da ni obslujat!!!!!!!
Mnogo sam nervna.....ot tazi situacia!
A vie -vsichki na koito ni predstoi da zaminavame -az oshte predi da procheta tezi neshta za Olimpic,biah reshila che tezi tapanari ne me interesuvat.Te v vsiako 1 otnoshenie sa si skapaniaci'vizntiiski nimer' -ot tiah idva tazi prikazka. Za niakolkoto 70-100 USD /abe ne sa malko,ama.../ ne si zaslujava da ni skasat nervite i da se gavriat s nas.Kakvito i da sme-nie sme tehni klienti ,platili sme si i daje narkotici ne prekarvame-dlajni sa da ni obslujat!!!!!!!
Mnogo sam nervna.....ot tazi situacia!

Hi
Здравей
Съжалявам за неприятностите ви. И на мен се опитаха да ми скъсат нервите, но ми се размина. Но вашето е било наистина кошмарно. Това което описваме и аз и ти е добре за пристигащите след нас, за да знаят какво да очакват и ако имат още време - да си сменят авиокомпанията. Доста хора летим с тях.
А представете си никакъв наплив на летящи българи за Канада с тях. Ами сигурно ще се променят, защото в самолетите и за Атина, и за Монреал имаше доста свободни места. Това за тях е кофти, нали. Ами ако ги лишим и ние от присъствието си. Да си летят с наполовина пълни самолети...
Хора, помислете. Вероятно с КЛМ е по-добре. Цената е същата, защото аз исках да замина възможно по-бързо, да хвана последното хубаво време, и затова ми казаха че за евтината тарифа от 327 $ места няма, а за бизнескласата цената е 366 $. Не видях никаква разлика нито в обстановката, нито в храната, въпреки разликата от повече то 30$. Така че - по-добре с КЛМ. Това е.
Като ги порежем по интересите, може и да ни зауважават, а може и дори да ни се подмажат, знае ли човек. Това са гърци - мазни интересчии...
Алина
Съжалявам за неприятностите ви. И на мен се опитаха да ми скъсат нервите, но ми се размина. Но вашето е било наистина кошмарно. Това което описваме и аз и ти е добре за пристигащите след нас, за да знаят какво да очакват и ако имат още време - да си сменят авиокомпанията. Доста хора летим с тях.
А представете си никакъв наплив на летящи българи за Канада с тях. Ами сигурно ще се променят, защото в самолетите и за Атина, и за Монреал имаше доста свободни места. Това за тях е кофти, нали. Ами ако ги лишим и ние от присъствието си. Да си летят с наполовина пълни самолети...
Хора, помислете. Вероятно с КЛМ е по-добре. Цената е същата, защото аз исках да замина възможно по-бързо, да хвана последното хубаво време, и затова ми казаха че за евтината тарифа от 327 $ места няма, а за бизнескласата цената е 366 $. Не видях никаква разлика нито в обстановката, нито в храната, въпреки разликата от повече то 30$. Така че - по-добре с КЛМ. Това е.
Като ги порежем по интересите, може и да ни зауважават, а може и дори да ни се подмажат, знае ли човек. Това са гърци - мазни интересчии...
Алина
Alina
Gospodi!!! Pro4etohte li tova?!!! Slu4kata e umopomra4itelna! Zapo4nah da si mislia, 4e sme se razmimali s malko, mojelo e i da ni arestuvat daje! Uh! Za boga bratia ne letete s gartsite!
Edinstvenata pri4ina poradi koiato gi izbrahme e udobnoto vreme na pristigane, no mai ne si struva6e nervite i parite.
Edinstvenata pri4ina poradi koiato gi izbrahme e udobnoto vreme na pristigane, no mai ne si struva6e nervite i parite.
Господи! И аз съм потресена...Какъв ужас!
Като че ли става въпрос за някоя мюсулманска страна без закони...Какъв е този ужас и на какво се дължи подобно отношение?Подобни неща са необясними.Бях ужасена от случката ви, Мира-твоята и на Алина,но да те тикнат в затвора,когато нищо не си нарушил и минаваш транзит просто,това е истински кошмар...Направо не е за вярване!Дано да ги съди жената в Страсбург!Дано правителството направи нещо!
Каквото и да направят,както и да ги накажат,обаче,времето няма да върнат и преживяния ужас си остава...И аз си мисля,че сте се отървали леко...
Не летете с гърците за бога!
Като че ли става въпрос за някоя мюсулманска страна без закони...Какъв е този ужас и на какво се дължи подобно отношение?Подобни неща са необясними.Бях ужасена от случката ви, Мира-твоята и на Алина,но да те тикнат в затвора,когато нищо не си нарушил и минаваш транзит просто,това е истински кошмар...Направо не е за вярване!Дано да ги съди жената в Страсбург!Дано правителството направи нещо!
Каквото и да направят,както и да ги накажат,обаче,времето няма да върнат и преживяния ужас си остава...И аз си мисля,че сте се отървали леко...
Не летете с гърците за бога!

- Sneji
- Най-любезен форумец
Случката е наистина потресаваша, но аз не мога да разбера едно, как така се вадят визи за Канада от Гърция?
"Пътуването ни до Гърция бе свързано с изкарването на визи за Канада, където живее съпругът ми от близо година. Отседнахме в един от най-скъпите хотели - "Четири сезона", близо до Солун, заедно с 12-годишната ми дъщеря и приятелката ми Тодорина Павлова. В хотела прекарахме три дни, докато уредим визите за Канада и дочакаме полета за Торонто."
Нещо хич не ми е ясно, хем българка, с български паспорт, пък визи от Гърция. За да влезе в Гърция трябва да си е носила паспорта с нея, а нали визите се слагат в паспорта? И се получават от Букурещ?
Гърция обаче и в моите планове отпада като дестинация.
"Пътуването ни до Гърция бе свързано с изкарването на визи за Канада, където живее съпругът ми от близо година. Отседнахме в един от най-скъпите хотели - "Четири сезона", близо до Солун, заедно с 12-годишната ми дъщеря и приятелката ми Тодорина Павлова. В хотела прекарахме три дни, докато уредим визите за Канада и дочакаме полета за Торонто."
Нещо хич не ми е ясно, хем българка, с български паспорт, пък визи от Гърция. За да влезе в Гърция трябва да си е носила паспорта с нея, а нали визите се слагат в паспорта? И се получават от Букурещ?
Гърция обаче и в моите планове отпада като дестинация.
И на мен този откъс,който си цитирала,Снежи, никак не ми стана ясен,но явно няма да разберем точно подробностите...
Тези случки ме накараха да се замисля,ако на път за Канада през Гърция минаваше някой родител без думичка чужд език...Представяте ли си ситуацията?
И още за нещо ме накараха да се замисля-че отношението към канадски паспорт не би било същото...
Тези случки ме накараха да се замисля,ако на път за Канада през Гърция минаваше някой родител без думичка чужд език...Представяте ли си ситуацията?
И още за нещо ме накараха да се замисля-че отношението към канадски паспорт не би било същото...
- emyangels
- Обратна връзка:
И аз съм озадачена от безбразието на гърците!!! Нямам думи!!!
Стана ми интересно защо жената си е вадила визата от Гърция. Това издание е Брой 43 (484), 25.12.2001 - 1.01.2002 г. и жената казва, че на 7 юни е пристигнала в Солун. Май става дума за 7 юни 2001 - но по това време пак ми се струва, че от Букурещ се вадеха визи. Може пък мъжът й да е бил главният апликант и от Гърция да е подал документите. Но пък защо не са били заедно с него? Нещо не е много ясна цялата работа. Ясно ми е само, че ако стигнеме до пътуване, не мисля да минаваме през Гърция!!!
Стана ми интересно защо жената си е вадила визата от Гърция. Това издание е Брой 43 (484), 25.12.2001 - 1.01.2002 г. и жената казва, че на 7 юни е пристигнала в Солун. Май става дума за 7 юни 2001 - но по това време пак ми се струва, че от Букурещ се вадеха визи. Може пък мъжът й да е бил главният апликант и от Гърция да е подал документите. Но пък защо не са били заедно с него? Нещо не е много ясна цялата работа. Ясно ми е само, че ако стигнеме до пътуване, не мисля да минаваме през Гърция!!!