Tакси за Букурещ и изисквания за снимки

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
mitko pitko

Tакси за Букурещ и изисквания за снимки

Мнение от mitko pitko »

Моля компетентните да помогнат. Става въпрос за следното:
1 - Има ли някъде написани инструкции за попълване на вносната бележка за таксите за досие и виза в Юнион банк ( банка, номер на сметка, титуляр) или трябва да се разчита изцяло на компетентността на техните служители?
2 - В изискванията за снимките има разлика между френскя и английския вариант ( http://www.cic.gc.ca/francais/pdf/trous ... es/FQ7.pdf ; http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/EQ7.pdf ). В крайна сметка какво трябва да се напише на снимките и как трябва да се приложат?
Благодаря ви! [/url]
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

Относно 1ви въпрос - сега се обадих в Юнион Банк и ми казаха, че са необходими лична карта, имената по задграничен паспорт и точната сума за виза. Останалото се попълва от техен служител.
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Здравейте! Някой може ли да помогне с изискванията за снимките за Букурещ? Видях поне 2-3 различни варианта.
1. Какво ТОЧНО се пише на гърба?
2. В колко плика се слагат?
3. Ако се слагат в пликове , какво се пише на плика?
4. Към кои документи се прикрепят пликовете?
Определено има разлика между различните инструкции! Ще съм Ви благодарен ако помогнете!
ticotey

Мнение от ticotey »

Dolph zdravei,
Na garba na snimkite se pishe:

Family, Ime Prezime
data na rajdane (dd.mm.yyyy)

az lichno si razpechatah na stikerna hartia vsichkite tezi danni saotvetno v rezmera na snimkata i si gi zalepih kato stikercheta za snimkata.

Ne sam chuval za plikove, mlikove i tempodobni.
Nie sme 2+dete, t.e. 18 snimki gi hvanah s lastik da ne se razpiliavat.

Az imam slednoto pitane, parvo platihme taksata za dosie, i me interesuva koga tochno se plashta taksata za visa????
i koga se izprashta borderoto ot bankata, kogato se prashtat pasportite i kam tiah i borderoto li kak?

Thanks i ako imate vaprosi za dokumentite za Bukuresht pitaite pone az kakvoto sam napravil shte vi kaja!

Derzaite ne ostana!
Заключено