Nasam narodeeeee.....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Pepon

Nasam narodeeeee.....

Мнение от Pepon »

Idvaite vsichki, che shte iztarvete da se oblajite. Ochakvat ni novi veliki chudesa ot Dalton Liberalo. Zatova prodavaite apartamenti, koli i vsichko, vzemaite zaemi ako triabva i gledaite da ste v Ontario, che idvat veliki vremena:

"It is time for Ontario's lowest-paid and most vulnerable workers to receive a fair increase in their earnings," Labour Minister Chris Bentley said in a statement. "By delivering this positive change, we are providing an opportunity for all to benefit from Ontario's economic prosperity."

Starting Feb. 1, the minimum wage will increase by 30 cents, from $6.85 to $7.15 an hour. It will thereafter be increased in increments every year on Feb. 1 until it hits $8 an hour in 2007.

Ura i da jivei! :beer: :beer: :beer:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

napred kam svetli badnini

Мнение от KolioBalkanski »

nachelo s nashia komunisticheski vojd, Daltonista deto ne moje da razlichi cvetovete neshto uj ama se e nasochil iako kaam cherveno...i za taia cel shte ni uvelichi taxichkite che da moje sopolivia pakistanec v McDonalds da mi prodava burger i fries za 10 dolara...
vse poveche i poveche me vleche USAto
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Nasam narodeeeee.....

Мнение от yaiuat »

...
Последно промяна от yaiuat на Вто Дек 02, 2003 6:16 pm, променено общо 1 път.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Nasam narodeeeee.....

Мнение от yaiuat »

Bre, цхудя :wave2: се как не са почнали да раздават по улиците и пари:ear:
:D :beer: :D :beer: :D :beer: :D :beer: :D :beer: :D
Заключено