Na men mi e rano o6te da podavam dokumenti,no razglejdaui dokumenti v cic.gc.ca vidiah,4e v Schedukle3(economic classes-federal skilled workers) pi6e:
10.Funds
Amount of unencumbered transferable and available fundss you have in Canadian dollars-.....
Na stranica A-4 ot instrukciite(skilled workers-Bucharest)
t.11 pi6e:
Provide proof of unencumbered and readily transferable funds in a conv ertible currency available for settlement in Canada
-current bank certification letter,or
-evidence of savings balance,or
-fixed or time deposit statements
Vaprosa mi e kakvo to4no da se pi6e v slu4aq po tochka 10.funds,sled kato 4ovek niama nikakvi nali4ni spestiavania?
Moje li da se poso4i sima(naprimer 5000 cad),bez realno da se izpra6ta dokazatelstvo za tova,razpolagame s neq?
Predpolagam,4e ima hora,koito sa6to sa niamali sredstvata v nali4nost,no sa podali dokumentite i v posledstvie sa bili odobreni.Vaprosa e kak to4no sa procedirali v slu4aq?
6te bada blaghodaren an otzovalite se na moq vapros.
vapros za Funds
- nasko_1983
Re: vapros za Funds
Взимат се пари назаем, вкарват се за няколко дена в банка, взема се банково извлечение посочващо че имаш пари, след което парите се връщат на този от който си ги взел.nasko_1983 написа: -evidence of savings balance,or
Когато обаче дойде време да заминаваш, ако нямаш поне известна сума пари за в началото, ще ти е много трудно.
Да не говорим че може да имаш проблеми с имиграционните ако не можеш да докажеш че разполагаш с изискваните средства към момента на пристигане в Канада. Може да видиш темата за върнатия от летището заради недостатъчно пари във форума за Квебек.