Вече два месеца не сме си получили резидентските си карти. Като се обаждахме всичко уж наред а последният път като се обадихме т.е. вчера се оказа че са ни изтрили адресната регистрация. Не искат дори да си признаят гадовете мрасни че е у тях вината. Днес пак им звъняхме и ни казаха че ще получим уведомително писмо в следващата седмица а паспортите най-рано януари, аз не им вярвам въобще. Миналата седмица пак това го чухме. Вече има чувството че говорим със телефонен секретар. ТА да си минем на думата:
някой знае ли как да постъпя и към кого мога да се обърна за помощ.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Как да постъпя - за PR картите се отнася?
- hankroum
- Обратна връзка:
Как да постъпя - за PR картите се отнася?
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Не зная как трябва да постъпиш, но какви са тези срокове, за които говориш? Как така януари? Те нали идват сравнително бързо тези карти, за max 3 седмици!
Сега си погледнах придружителното писмо, с което ми дойде картата, там има само уеб сайта www.cic.gc.ca и тел. на кол център 18002554541. И пише, че за да говориш с агент, трябва да се обадиш между 7 a.m. and 7 p.m. eastern standard time.
Успех!
P.S. Ако нямаш намерение да напускаш Канада и, по-важното, да влизаш в Канада до януари, мисля, че не е кой знае колко фатално.
Сега си погледнах придружителното писмо, с което ми дойде картата, там има само уеб сайта www.cic.gc.ca и тел. на кол център 18002554541. И пише, че за да говориш с агент, трябва да се обадиш между 7 a.m. and 7 p.m. eastern standard time.
Успех!
P.S. Ако нямаш намерение да напускаш Канада и, по-важното, да влизаш в Канада до януари, мисля, че не е кой знае колко фатално.