Как да постъпя - за PR картите се отнася?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Как да постъпя - за PR картите се отнася?

Мнение от hankroum »

Вече два месеца не сме си получили резидентските си карти. Като се обаждахме всичко уж наред а последният път като се обадихме т.е. вчера се оказа че са ни изтрили адресната регистрация. Не искат дори да си признаят гадовете мрасни че е у тях вината. Днес пак им звъняхме и ни казаха че ще получим уведомително писмо в следващата седмица а паспортите най-рано януари, аз не им вярвам въобще. Миналата седмица пак това го чухме. Вече има чувството че говорим със телефонен секретар. ТА да си минем на думата:
някой знае ли как да постъпя и към кого мога да се обърна за помощ.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Nadi a

Мнение от Nadi a »

Не зная как трябва да постъпиш, но какви са тези срокове, за които говориш? Как така януари? Те нали идват сравнително бързо тези карти, за max 3 седмици!
Сега си погледнах придружителното писмо, с което ми дойде картата, там има само уеб сайта www.cic.gc.ca и тел. на кол център 18002554541. И пише, че за да говориш с агент, трябва да се обадиш между 7 a.m. and 7 p.m. eastern standard time.
Успех!
P.S. Ако нямаш намерение да напускаш Канада и, по-важното, да влизаш в Канада до януари, мисля, че не е кой знае колко фатално.
Заключено