iskam da znam???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
valval

iskam da znam???

Мнение от valval »

zdraveite! utre putuvam!! i bix iskala nqkoi da mi dade polezen suvet..znam, 4e na mnogo ot vas e 6tukval tozi vupros..i taka:putuvam sama,kufara i saka mi sa stegnati,no imam pove4e ot 2l rakiq-ubiez....tq e v plastmasovi butilki ot bezalkoxolno,t.e.4-5l.ami mnogo mom4eta iskat v toronto da si piinat rakiika)))ta ,kak da qprenesa tazi rakiq v tova koli4estvo bez da imam problem na CA leti6te???i garanziq li e, 4e ako si opakovam kufarite na sf.nqma da me proverqvat na To??pomagaite,xora za tazi rakiq,pls :lol: :wink: blagodarq vi!!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Слагай пиячката в куфарите. Ако влизаш за първи път не проверяват, но недей много да разчиташ на това.
Изображение ... и в темите също!
todor++

Мнение от todor++ »

Ако не я декларираш, може и да минеш. Ако я декларираш - изгаряш обезателно.
Успех!!!!! И броя на излитанията да е равен на броя на кацанията (особено на пистата)!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Stef

drink

Мнение от Stef »

A pak ako nedai si boje iskat da ti ya konfiskuvat sedni i si ya izpii pak ako ima i drugi balgari s tvoya polet s sigurnost shte ti pomognat(v izpivaneto) :D
Go big or go home.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Не ги декларирай или т.е декларирай в позволеното количество.Най-лошото е ако ги открият е да те накарат да им платиш таксите (не са малки от личен опит) или да ги оставиш при тях.
Заключено