Въпроса ми е, когато съм бил в чужбина 6 месеца и следователно трябва да предоставя свидетелство за съдимост да речем от Либия - как се процедира?
Някой попадал ли е в подобна ситуация?
От Либийското посолство ми отговориха 4е трябва да ида лично до Триполи да си подам документите, те не могли да ми помогнат - ама тая работа така няма да стане!
Може ли нещо да се измисли та да мина и БЕЗ свидетелство от Либия?
Свидетелство за съдимост от чужбина
- Alli@nce
- Обратна връзка:
svideelsvo za sadimos
Ima nachin da si izpraish iskaneto za svidetelstvo za sadimost po poshtata zaedno sas opredelen formliar ot tiaxnia sad v Tripoli /nameri adresa im po internet i si iztegli formuliara osven nego v plika slozi i kopie ot akt za razdane i kopie na pasporta .Ako ima taksa si prevedi i parite no tuk za france niama taksa .V ramkite na 10 dni si poluchixme svidetelsvata po tozi nachin namiasto bez da se nalaga lichno da xodim do Paris. Uspex!
svid. za sudimost
az imax tozi problem, v denq na interviuto mi poiskaxa da predstavq takova svidetelstvo za sudimost ,i to ot predi 12 godini!!!!!!!
,kogato sum bila v Cyprus na rabota!!!i na men taka mi kazaxa ot posolstvoto im v sf, da otida li4no do cyprus i da si go vzema!! tova be6e togava za men poslednata letva,koqto trqbvashe da sko4a!!i vse pak cyprus ne e libiq, tazi usluga mi q svur6i moq bratov4edka,jiveeshta tam postoqnno,no za celta, az slu4aino si pazez tamo6niq vremenen pasport s ID nomera mi,,,i tova mnogo pomogna,po4ti bez nikakuv problem!! no pak uto4nqvam,cyprus ne e libia! no vi jelaq uspex!