Втори документи: недомислица в точка 3 ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Mr. Nobody

Втори документи: недомислица в точка 3 ???

Мнение от Mr. Nobody »

Здравейте,

Забелязали ли сте следното? В точка 3 от вторите документи, на втория ред, отреден за адрес, в края, ни в клин, ни в ръкав, пише Ville et pays de naissance. Написано е по средата на реда! Къде да впиша исканата информация?? Отгоре, отдолу, или отстрани??

Благодаря на всички,

N.
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Mr. Nobody

Напиши го над него така поне няма да ти бъдат непълни документитe. Ако си чел внимателно инструкциите там е написано да бъдат попълнени всички полета, а за тези които не се отнасят за теб се пише s/o.

Има достатъчни място да го напишеш отгоре. а това дали е недомислица им пиши във Виена.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Втори документи: недомислица в точка 3 ???

Мнение от VanBC »

Mr. Nobody написа:Здравейте,
Забелязали ли сте следното? В точка 3 от вторите документи, на втория ред, отреден за адрес, в края, ни в клин, ни в ръкав, пише Ville et pays de naissance. Написано е по средата на реда! Къде да впиша исканата информация?? Отгоре, отдолу, или отстрани??
Благодаря на всички,
N.
За този документ ли става дума:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ection.pdf

Ако е друг, дай линк към него да го видим.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Здравей, защо ти е трудно да събереш информацията на редчето!!! Аз смятам, че всичко е доста ясно подредено! Аз например написах град/България сбитичко и го събрах в дадената клетка, но ако пишеш по-широко и не можеш да се вместиш в пространството няма да е проблем да запишеш града отгоре и държавата отдолу!!!
УСПЕХ!!!
shtir

Az ne pisah nishto tam

Мнение от shtir »

Az ne pisah nishto tam, taka i taka tezi danni gi pishesh malko po-nagore.
Ne sum imal nikakuv problem posle.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Аз се вглеждам във формуляра и се опитвам да бъда полезна, но не съм сигурна, че става въпрос за един и същи ред. В точка 3 няма град и държава на раждане, а в точка 4 се попълва град и държава, но тя касае придружаващите основния кандидат лица!!! Формата е точно тази, която е прикачена от VanBC!!!
Заключено