Pomognete s information speshno ...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
sshilev

Pomognete s information speshno ...

Мнение от sshilev »

Predi edin mesetz i polovina az minah prez IELTS predi dve sedmitzi
izpratih rezultatite si v posolstvoto a sega iskat ot mene da izpratia ASAP,
no problema e che az neznam nishto za tezi dokumenti e razbira se shte si gi drapna ot saita za immigration no vaprosa mi e dali tova e neshto ot koeto az triabva da se pretisniavam ili drugo iache kazano sled kato mi iskat IMMI8 schedule1 i IMMI5406 schedule 3 i 1 za jenami tova znachi li che sa mi odobrili rezultatite ot IELTS i kakvo po printzip oznachava tova.
Gore dolu ako moje da mi kajete kakvo sledva ot tuka na tataka. Sashto mi iskat i niakoi drugi dokumenti kato trudova knishka bankov akaunt i taka na tataka. Mnogo e vajno da mi kajete kade triabva da vnimavam nai mnogo, prosto spodelete mnenie ot vashia opit. Blagodaria vi predvaritelno. 8)
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

Напълно нормално е да ти искат такива документи. Двете форми и на мен ми ги искаха + допълнителна информация относно това какво работя и т.н. Банков акаунт не са ми искали.

Дали са ти одобрили резултатите не знам. Предполагам, че щом искат още документи значи процедурата продължава. Дали ще има интервю или не зависи от това доколко си ги убедил с документите и резултатите от теста, че ще се адаптираш лесно.

Според мен няма място за притеснения. Пращай по-бързо каквото искат и ги тормози по-често по имейл или телефон, за да не се отпускат а да ти придвижват документите.

Успех!
TNT

Мнение от TNT »

Не съм много наясно с тая процедура, но за ASAP -

As Soon As Possible - ASAP
Заключено