За яснота-знам откъде се взема тази проба,не ми е ясна целтта.
А сега, моля, дай дефиниция за приятно в случая!poumpy написа:освен за процедурата по имиграция цитонамазката е много добра профилактика на РАК на шийката на матката, така че според мен е по-добре дасе направи профилактично, така ще съчетаета полезното с приятното,
Аз съм далече от мисълта да те оборвам или да цитирам каквито и да е било речници - МОЛЯ ТЕ ,разбери ме правилно, аз споделям с Вас - това което са ме учили или поне това ,което съм възприел от това обучение: - правдиво или грешно: -незнам ,а и не налагам схващанията си на никого най-вече на доктори .poumpy написа:отказвам да спря със тълковни речници било то български или френски.
когато някой от вас разбере, че съществуват няколко вида профилактика, в зависимонст от наличието на болест и/или нейните стадии тогава пак съм готов да разговарям. все едно не е по темата, но ми е трудно да проумея, че профилактиката е единствено и само лечение, защото в такъв случай ще чакаме всички да се разболяват за да ги профилактираме, лекувайки ги....