Vapros za Toronto
-
Vapros za Toronto
Zdraveite na vsichki. Nie sme po frenskata prozedura i chakame vizi. Biahme reshili da hodim v Montreal no se otkazahme. Ne mojem da se spravim s frenskia. Sega reshihme da kaznem v Toronto. Tam niamame nikakvi poznati. Moje li niakoi da ni dade niakakva informazia za namiraneto na jilishte, v koi kvartal e otnositelno spokoino i naemite sa sravnitelno niski. Sashto i ako znaete niakoi web site za naemane na apartamenti ot Bulgaria. Blagodarim vi predvaritelno!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
zavisi
imate li predstava kade dolu gore iskate da jiveete?
nai dobre e da imate priateli pri koito da otsednete dokato si tarsite
kisnete tuk i na drugi forumi i niakoi moje da vi dade obzavedenoto si maze dokato tarsite
ako iskate da jiveete blizo do grada - na Pape & Gamble ulici ima mnogo blokcheta kadeto e osnovnata balgarska kolonia
inache ima websaitove za namirane na apartamenti no shte vi e trudno da naemete ot tam
moje da vi se nalji da sedite v hotel v kraen sluchai
mislia che imashe 2-3 firmi pomagashti na novodoshli
uspeh
nai dobre e da imate priateli pri koito da otsednete dokato si tarsite
kisnete tuk i na drugi forumi i niakoi moje da vi dade obzavedenoto si maze dokato tarsite
ako iskate da jiveete blizo do grada - na Pape & Gamble ulici ima mnogo blokcheta kadeto e osnovnata balgarska kolonia
inache ima websaitove za namirane na apartamenti no shte vi e trudno da naemete ot tam
moje da vi se nalji da sedite v hotel v kraen sluchai
mislia che imashe 2-3 firmi pomagashti na novodoshli
uspeh
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
vmesto apartament, probvai tva
na www.mls.ca ima chastni apartamentcheta i mazenca v kashti pod naemvalentin_niagolov написа:Ami vse oshte niamame predstava i sledovatelno i pretenzii otnosno budeshtia ni adres.Ako znaete imeto i adresa na tezi firmi ,koito sudeistvat na novodoshli,molia vi za sudeistvie.Ako niakoi znae i konkreten apartament,koito se dava pod naem ,molia da spodeli.Puk nie posle shte po4erpim![]()
![]()
pogledni tam (search raiona i predi prodajbite sa listvani naemite)i ako si haresash neshto i ne znaesh angliiski mi kaji i az shte im zvanna - bezplatno estestvenno
a za agencia - imashe niakav tuk deto si predlagashe uslugite - dano se poiavi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Vapros za Toronto
Мисля че това е добър сайт за търсене на кваритира в Торонто, но не мисля че ще можеш да си наемеш квартира през интернет още от България, трябва да дойдеш тук на място.valentin_niagolov написа:Zdraveite na vsichki. Nie sme po frenskata prozedura i chakame vizi. Biahme reshili da hodim v Montreal no se otkazahme. Ne mojem da se spravim s frenskia. Sega reshihme da kaznem v Toronto. Tam niamame nikakvi poznati. Moje li niakoi da ni dade niakakva informazia za namiraneto na jilishte, v koi kvartal e otnositelno spokoino i naemite sa sravnitelno niski. Sashto i ako znaete niakoi web site za naemane na apartamenti ot Bulgaria. Blagodarim vi predvaritelno!
www.viewit.ca
Конкретен квартал не бих посмял да ти препоръчам, като че ли пристигащите напоследък се ориентират към Етибикок и Мисисага, но това е мое доста субективно наблюдение.
За първите няколко дена може би е най-добре да опиташ нещо от рода на Bed & Breakfast, като че ли това е най-евтиния вариант, докато си търсиш по-постоянна квартира. Мисля че резервация за Bed & Breakfast би могло да се направи и през Интернет, но сигурно ще ти трябва номер на кредитна карта. Конкретен сайт не ти давам, но ако се разровиш, ще видиш че има доста, разбира се и цените са различни.
-
Blagodaria vi za informaziata.Posetih saita ,no iskam da zapitam tova li sa naistina naemite ili se zablujadavam.Condo fee 383$/per month!!!.Az sum bil 2 puti v USA i prosto ne moga da poviarvam.Az plastah po4ti dvoino za edno to4no kato bungalo -dve mikroskopi4ni stai i edna toaletna bez washer ,dryer i tem podobni v New Hampshire.A kak stoi vuprosa s raznite preporuki ot bivshi haziai i depoziti?Iskat li takiva v Kanada ili ne?Do skoro
Тази цена не ми звучи реално и на мене - къде точно я видя?valentin_niagolov написа:Blagodaria vi za informaziata.Posetih saita ,no iskam da zapitam tova li sa naistina naemite ili se zablujadavam.Condo fee 383$/per month!!!.Az sum bil 2 puti v USA i prosto ne moga da poviarvam.Az plastah po4ti dvoino za edno to4no kato bungalo -dve mikroskopi4ni stai i edna toaletna bez washer ,dryer i tem podobni v New Hampshire.A kak stoi vuprosa s raznite preporuki ot bivshi haziai i depoziti?Iskat li takiva v Kanada ili ne?Do skoro
Много вероятно е да ти поискат поне още един наем като депозит, също и препоръка от предишен наемодател.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ne tochno
ne gledai za condo fee - tova e samo kakvoto plashtash za tok i voda kato si kupish condovalentin_niagolov написа:Blagodaria vi za informaziata.Posetih saita ,no iskam da zapitam tova li sa naistina naemite ili se zablujadavam.Condo fee 383$/per month!!!.Az sum bil 2 puti v USA i prosto ne moga da poviarvam.Az plastah po4ti dvoino za edno to4no kato bungalo -dve mikroskopi4ni stai i edna toaletna bez washer ,dryer i tem podobni v New Hampshire.A kak stoi vuprosa s raznite preporuki ot bivshi haziai i depoziti?Iskat li takiva v Kanada ili ne?Do skoro
inache ima chastni jilishta pod naem
sega shte ti dam drug website kadeto da tarsish neshto pod naem - apartament v cooperacia