какво да уча?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Elena

какво да уча?

Мнение от Elena »

Дайте ми някаква инфо какво е добре да уча тук - курсове, колеж, за да мога да намеря добра работа. Не искам да работя за 7-8$ на час. Вече съм на 35г., но съм съгласна да уча няколко години още. Това което го имам от БГ като образование тук не ми върши работа. Аз съм отскоро тук и затова ви моля за помощ. Благодаря ви много!
Аватар
Koko

Re: какво да уча?

Мнение от Koko »

Elena написа:Дайте ми някаква инфо какво е добре да уча тук - курсове, колеж, за да мога да намеря добра работа. Не искам да работя за 7-8$ на час. Вече съм на 35г., но съм съгласна да уча няколко години още. Това което го имам от БГ като образование тук не ми върши работа. Аз съм отскоро тук и затова ви моля за помощ. Благодаря ви много!
Ех, Ели, това е наистина въпрос с много повишена трудност - ако ти самата не знаеш какво искаш да учиш, как да ти дадеш човек полезен съвет? Може би трябва да си отговориш за себе си на въпроса какво искаш да работиш, съответно след това да намериш подходящото учене за тази професия.
Elena

Мнение от Elena »

[quote="Koko"][quote="Elena"]Дайте ми някаква инфо какво е добре да уча тук - курсове, колеж, за да мога да намеря добра работа. Не искам да работя за 7-8$ на час. Вече съм на 35г., но съм съгласна да уча няколко години още. Това което го имам от БГ като образование тук не ми върши работа. Аз съм отскоро тук и затова ви моля за помощ. Благодаря ви много![/quote]

Ех, Ели, това е наистина въпрос с много повишена трудност - ако ти самата не знаеш какво искаш да учиш, как да ти дадеш човек полезен съвет? Може би трябва да си отговориш за себе си на въпроса какво искаш да работиш, съответно след това да намериш подходящото учене за тази професия.[/quote]

Наистина няма зна4ение какво ще у4а -стига да си струва труда. Малко като брак по сметка. Така 4е ако ме ориентирате какво да е то, ще съм ви много благодарна.
Аватар
No667

Мнение от No667 »

Elena написа:Дайте ми някаква инфо какво е добре да уча тук - курсове, колеж, за да мога да намеря добра работа. Не искам да работя за 7-8$ на час. Вече съм на 35г., но съм съгласна да уча няколко години още. Това което го имам от БГ като образование тук не ми върши работа. Аз съм отскоро тук и затова ви моля за помощ. Благодаря ви много!
Za da uchish,triabva da si dober s angliskia,triabvat i pari za da jiveesh i smetki.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Заключено