Миете ли си колата през зимата?
- Optimist Creed
Миете ли си колата през зимата?
Във връзка с разяждащата през зимата сол по улиците искам да ви питам дали и колко често си миете колата през зимата?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
- Rainmaker
Re: Миете ли си колата през зимата?
na 3 4 sedmiciOptimist Creed написа:Във връзка с разяждащата през зимата сол по улиците искам да ви питам дали и колко често си миете колата през зимата?
ili kakto kaza Lub0 kato ne se vijda veche prez zadnoto stuklo

На хубава кола трудно ще й видиш хубавото през пет кила кал. Но за това има много решения - "бенбян" цвят, с който колата изглежда винаги лъсната, чест дъждовалеж (има), или гараж.
На марше сантрал има мивка на промоция, ако се зареди определено количество бензин. Но ако колата е стара, тоест - с клчючалки, зимата не можете да проникнете вътре никак... Доста са замръзнали...
На марше сантрал има мивка на промоция, ако се зареди определено количество бензин. Но ако колата е стара, тоест - с клчючалки, зимата не можете да проникнете вътре никак... Доста са замръзнали...
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Optimist Creed
Къде по-точно е тази бензиностанция с въпросната автомивка?Clarissa написа: На марше сантрал има мивка на промоция, ако се зареди определено количество бензин. Но ако колата е стара, тоест - с клчючалки, зимата не можете да проникнете вътре никак... Доста са замръзнали...
Костко близо ли е до нея? Някакъв друг ориентир?
Как е името на бензиностанцията?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Shte te izlyja, ako kaja Esso, no moje i Esso da beshe. Kato vyrvish po Acadie (ot krygovoto na Acadie i highway 40 posoka Cosco) - ot diasnata ti strana. Sigurno ia znaesh. Ima air, vacuum, i avtomatichna mivka.
Promotsiata beshe neshto ot tipa, ako zaredish 20 litra - mivkata ti e s 2-3 dolara discount. Dosta hora go pozlvat, shtoto taka ili inache zarejdash za sedmitsata, i kolata ia miesh na pochti polovin cena. No sybota i nedelia moje da popadnesh na opashka. Ako e taka i ne ti se chaka - pazish si bileta za other time - toi e s dosta dylyg srok na godnost.
Promotsiata beshe neshto ot tipa, ako zaredish 20 litra - mivkata ti e s 2-3 dolara discount. Dosta hora go pozlvat, shtoto taka ili inache zarejdash za sedmitsata, i kolata ia miesh na pochti polovin cena. No sybota i nedelia moje da popadnesh na opashka. Ako e taka i ne ti se chaka - pazish si bileta za other time - toi e s dosta dylyg srok na godnost.
- Rainmaker
Vsiaka avtomivka na Petro Canada pravi otstupka ot 2 3 dolara dori i ako zaredish samo 2 litra benzinOptimist Creed написа: Къде по-точно е тази бензиностанция с въпросната автомивка?
Samo triabva da imash tiahnata karta
Mislia che e bezplatna.
Mtl - karta
Tursene
- Rainmaker
Vij v prednia mi posting pusnah karta na benzinostanciite im s avtomivki v MTl.Clarissa написа:Rainmaker,
Sega pozlvam predimno Petro Canada, i karta si imam, no ne znam za takova neshto. Osven che niama avtomivka na samata stantsia.
Za da ti dadat namalenieto triabva da ima i avtomivka.
Nai-dobre e da pitash inache moje i da ne ti kajat

drugia variant e tazi oferta da ne vaji za QC a samo za drugite provincii.