Даа и направо от летището в блока на Красимир да ти надуят шушоните набързоBistra написа:Я, си се запиши на един курс за ръчни скорости.Тъкмо докато го изкараш може да ти дойде друг акъл в главата и да се върнеш. Мухата ще те посрещне.![]()
Знаеш ли после каква екзотика ще си тук?!
Аз като кажа на някой мъж тука, че карам кола с ръчни скорости.Той казва: "Уау!"... и е мой.
Това го вярвам, но е така не заради България.John Smith написа:Не знам от колко време не си ходила до България, но това се очертава да е един от най-малките ти проблеми, вярвай.Joy написа:Нямаш си други проблеми в началото та и с шофьорски курсове да се занимаваш...
Това, че ти живееш под наем, караш кола от скрап-ярда и нямаш приятели и/или роднини в Канада, е просто твоя случай.myhata II написа:Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има...
Интересно ти пък с какво се гордееш? С това че си доживотно поробен в тъпата Канада с огромни дългове към банки?John Smith написа:Това, че ти живееш под наем, караш кола от скрап-ярда и нямаш приятели и/или роднини в Канада, е просто твоя случай.myhata II написа:Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има...
Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.optics написа:приятелите се изнесоха.
от 23 съученици, 9 сме в чужбина
Значи тия дето се изнасят от България са лузъри, а тия дето се изнасят от Канада не са, така ли ?Joy написа:Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.optics написа:приятелите се изнесоха.
Щом си стигнал до тук така или иначе си лузър. Целия въпрос е в това колко години от живота ще си пропилееш залудо. Колкото по-малко, толкова по-добре. Животът е много кратък, прелита преди да успееш да се опомниш.roumensp написа:Значи тия дето се изнасят от България са лузъри, а тия дето се изнасят от Канада не са, така ли ?Joy написа:Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.optics написа:приятелите се изнесоха.
Не съм се замислял, но ако е повод за гордост - нямам в Канада никакви дългове, освен остатъка от 50% от жилището ми.Joy написа:Интересно ти пък с какво се гордееш? С това че си доживотно поробен в тъпата Канада с огромни дългове към банки?
Айде леко на завоя. България за съжаление е все още 3-тата по бедност страна в Европа и няма скоро шанс това да се промени.Joy написа:Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.
Joy написа: Ралл, за Русия знам че спокойно се купуват книжки срещу 500 дол., но за Бг за пръв път чувам. Къде е "тайното магазинче" за шофьорски книжки? С удоволствие ще се възползвам.
Продаде си всичко в Бг за да купиш тук половин къща в кеш?John Smith написа: Не съм се замислял, но ако е повод за гордост - нямам в Канада никакви дългове, освен остатъка от 50% от жилището ми.
Колкото е по-бедна една страна толкова по-лесно се правят много пари. Ако имаш нещо различно от бръмбари в главата. И обратно- в богати страни се живее БЕДНО. Ако не си го разбрал, желая ти да го разбереш преди да си пропилял десетки години в глупави надежди галейки самолюбието си че имаш половин къща.Айде леко на завоя. България за съжаление е все още 3-тата по бедност страна в Европа и няма скоро шанс това да се промени