Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск

Мнение от myhata II »

Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има,има ли роднини-има,какви са тези балони и локуми |( :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Я, си се запиши на един курс за ръчни скорости.Тъкмо докато го изкараш може да ти дойде друг акъл в главата и да се върнеш. Мухата ще те посрещне. ;)
Знаеш ли после каква екзотика ще си тук?!
Аз като кажа на някой мъж тука, че карам кола с ръчни скорости.Той казва: "Уау!"... и е мой. :rofl:
Даа и направо от летището в блока на Красимир да ти надуят шушоните набързо :D
Стефан Цанев
Joy

Мнение от Joy »

John Smith написа:
Joy написа:Нямаш си други проблеми в началото та и с шофьорски курсове да се занимаваш...
Не знам от колко време не си ходила до България, но това се очертава да е един от най-малките ти проблеми, вярвай.
Това го вярвам, но е така не заради България.
Какъвто и проблем да е, не ми е на дневен план -имам по-важни.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Абре,Мухи, все се каня да те питам каква ти е родствената връзка с krimon? Mайка, съпруга или просто приятелка?....И все забравям...
Пу, да му се не види!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

myhata II написа:Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има...
Това, че ти живееш под наем, караш кола от скрап-ярда и нямаш приятели и/или роднини в Канада, е просто твоя случай.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

:D :lol: Пръццц,Смит по леко с мебелите бе :rofl: :lol:
Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

приятелите се изнесоха.
от 23 съученици, 9 сме в чужбина
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Joy

Мнение от Joy »

John Smith написа:
myhata II написа:Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има...
Това, че ти живееш под наем, караш кола от скрап-ярда и нямаш приятели и/или роднини в Канада, е просто твоя случай.
Интересно ти пък с какво се гордееш? С това че си доживотно поробен в тъпата Канада с огромни дългове към банки?
Joy

Мнение от Joy »

optics написа:приятелите се изнесоха.
Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Joy написа:
Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.
Значи тия дето се изнасят от България са лузъри, а тия дето се изнасят от Канада не са, така ли ? :D
Май на някой гроздето му е кисело ...
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Aбе JOY, ти така и така се връщаш в страната на мечтите, ами използвай и хубавите и страни, толкова хвалени от Мухата и Джовани а именно, вадиш една определена сума и си купуваш книжка като бял човек. Нема ръчки, нема листовки, нема стрес. Се от канада требва да ти е останал некой лев да си напазаруваш квото ти трябва.
Dead Eyes See No Future
Joy

Мнение от Joy »

roumensp написа:
Joy написа:
Значи тия дето се изнасят от България са лузъри, а тия дето се изнасят от Канада не са, така ли ? :D
Щом си стигнал до тук така или иначе си лузър. Целия въпрос е в това колко години от живота ще си пропилееш залудо. Колкото по-малко, толкова по-добре. Животът е много кратък, прелита преди да успееш да се опомниш.

Ралл, за Русия знам че спокойно се купуват книжки срещу 500 дол., но за Бг за пръв път чувам. Къде е "тайното магазинче" за шофьорски книжки? С удоволствие ще се възползвам.
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Joy написа:Интересно ти пък с какво се гордееш? С това че си доживотно поробен в тъпата Канада с огромни дългове към банки?
Не съм се замислял, но ако е повод за гордост - нямам в Канада никакви дългове, освен остатъка от 50% от жилището ми.
Joy написа:Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.
Айде леко на завоя. България за съжаление е все още 3-тата по бедност страна в Европа и няма скоро шанс това да се промени.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
grozdan

Мнение от grozdan »

Joy написа: Ралл, за Русия знам че спокойно се купуват книжки срещу 500 дол., но за Бг за пръв път чувам. Къде е "тайното магазинче" за шофьорски книжки? С удоволствие ще се възползвам.
:clap: :clap: :clap: :super:

Бурни аплодисменти и отделни викове "Браво!"

А да си чувала за взет шофьорски изпит по честен начин? Мене ме късаха N-пъти, нарочно, първия път на листовки понеже казах на инструктора, че няма да давам никакви пари (да, той сам дойде и ме попита). После, след като си платих карах като джигит, взимайки ляв завой на висока скорост, на жълт светофар, пред полицейска кола, чакаща от другата страна. И си получих книжката. Системата е отработена и смазана добре. Плащаш за листовки, плащаш за книжка, плащаш за курс.

Да ти обяснявам ли как се изкарва книжка в Кебек?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Joy

Мнение от Joy »

John Smith написа: Не съм се замислял, но ако е повод за гордост - нямам в Канада никакви дългове, освен остатъка от 50% от жилището ми.
Продаде си всичко в Бг за да купиш тук половин къща в кеш? :D Това е още по-тъпо мой човек.
При всички положения си длъжник и крепостник. Само дето и там нямаш нищо.

Айде леко на завоя. България за съжаление е все още 3-тата по бедност страна в Европа и няма скоро шанс това да се промени
Колкото е по-бедна една страна толкова по-лесно се правят много пари. Ако имаш нещо различно от бръмбари в главата. И обратно- в богати страни се живее БЕДНО. Ако не си го разбрал, желая ти да го разбереш преди да си пропилял десетки години в глупави надежди галейки самолюбието си че имаш половин къща.
Много се надявам България още мноого дълго да си остава такава.

Странно гроздане, и мен ме късаха н-пъти (най-вече нервите ми покъсаха), но никой не поиска пари. Щях да ги дам без да ми мигне окото ако имах гаранция че няма да си правят ебавки.И без това курса не струваше малко. Явно съм попаднала на кофти инструктор (уж беше познат). :worried: Като се сетя, не ми се минава пак през такъв ад.
Публикувай отговор