Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?
Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск
Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има,има ли роднини-има,какви са тези балони и локуми

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Даа и направо от летището в блока на Красимир да ти надуят шушоните набързоBistra написа:Я, си се запиши на един курс за ръчни скорости.Тъкмо докато го изкараш може да ти дойде друг акъл в главата и да се върнеш. Мухата ще те посрещне.![]()
Знаеш ли после каква екзотика ще си тук?!
Аз като кажа на някой мъж тука, че карам кола с ръчни скорости.Той казва: "Уау!"... и е мой.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Това го вярвам, но е така не заради България.John Smith написа:Не знам от колко време не си ходила до България, но това се очертава да е един от най-малките ти проблеми, вярвай.Joy написа:Нямаш си други проблеми в началото та и с шофьорски курсове да се занимаваш...
Какъвто и проблем да е, не ми е на дневен план -имам по-важни.
- Bistra
- Напуснал форума
Абре,Мухи, все се каня да те питам каква ти е родствената връзка с krimon? Mайка, съпруга или просто приятелка?....И все забравям...
Пу, да му се не види!!!

Пу, да му се не види!!!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- John Smith
Това, че ти живееш под наем, караш кола от скрап-ярда и нямаш приятели и/или роднини в Канада, е просто твоя случай.myhata II написа:Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има...
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
приятелите се изнесоха.
от 23 съученици, 9 сме в чужбина
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Интересно ти пък с какво се гордееш? С това че си доживотно поробен в тъпата Канада с огромни дългове към банки?John Smith написа:Това, че ти живееш под наем, караш кола от скрап-ярда и нямаш приятели и/или роднини в Канада, е просто твоя случай.myhata II написа:Какви проблеми може да има човек в собвствената си родина,има ли къде да живее-има,има ли приятели -има...
Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.optics написа:приятелите се изнесоха.
- roumensp
Значи тия дето се изнасят от България са лузъри, а тия дето се изнасят от Канада не са, така ли ?Joy написа:Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.optics написа:приятелите се изнесоха.
Май на някой гроздето му е кисело ...
Aбе JOY, ти така и така се връщаш в страната на мечтите, ами използвай и хубавите и страни, толкова хвалени от Мухата и Джовани а именно, вадиш една определена сума и си купуваш книжка като бял човек. Нема ръчки, нема листовки, нема стрес. Се от канада требва да ти е останал некой лев да си напазаруваш квото ти трябва.
Dead Eyes See No Future
Щом си стигнал до тук така или иначе си лузър. Целия въпрос е в това колко години от живота ще си пропилееш залудо. Колкото по-малко, толкова по-добре. Животът е много кратък, прелита преди да успееш да се опомниш.roumensp написа:Значи тия дето се изнасят от България са лузъри, а тия дето се изнасят от Канада не са, така ли ?Joy написа:Изнасят се само лузъри. Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.optics написа:приятелите се изнесоха.
Ралл, за Русия знам че спокойно се купуват книжки срещу 500 дол., но за Бг за пръв път чувам. Къде е "тайното магазинче" за шофьорски книжки? С удоволствие ще се възползвам.
- John Smith
Не съм се замислял, но ако е повод за гордост - нямам в Канада никакви дългове, освен остатъка от 50% от жилището ми.Joy написа:Интересно ти пък с какво се гордееш? С това че си доживотно поробен в тъпата Канада с огромни дългове към банки?
Айде леко на завоя. България за съжаление е все още 3-тата по бедност страна в Европа и няма скоро шанс това да се промени.Joy написа:Нормалните хора живеят в България милион пъти по-добре от канадци.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Joy написа: Ралл, за Русия знам че спокойно се купуват книжки срещу 500 дол., но за Бг за пръв път чувам. Къде е "тайното магазинче" за шофьорски книжки? С удоволствие ще се възползвам.
Бурни аплодисменти и отделни викове "Браво!"
А да си чувала за взет шофьорски изпит по честен начин? Мене ме късаха N-пъти, нарочно, първия път на листовки понеже казах на инструктора, че няма да давам никакви пари (да, той сам дойде и ме попита). После, след като си платих карах като джигит, взимайки ляв завой на висока скорост, на жълт светофар, пред полицейска кола, чакаща от другата страна. И си получих книжката. Системата е отработена и смазана добре. Плащаш за листовки, плащаш за книжка, плащаш за курс.
Да ти обяснявам ли как се изкарва книжка в Кебек?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Продаде си всичко в Бг за да купиш тук половин къща в кеш?John Smith написа: Не съм се замислял, но ако е повод за гордост - нямам в Канада никакви дългове, освен остатъка от 50% от жилището ми.
При всички положения си длъжник и крепостник. Само дето и там нямаш нищо.
Колкото е по-бедна една страна толкова по-лесно се правят много пари. Ако имаш нещо различно от бръмбари в главата. И обратно- в богати страни се живее БЕДНО. Ако не си го разбрал, желая ти да го разбереш преди да си пропилял десетки години в глупави надежди галейки самолюбието си че имаш половин къща.Айде леко на завоя. България за съжаление е все още 3-тата по бедност страна в Европа и няма скоро шанс това да се промени
Много се надявам България още мноого дълго да си остава такава.
Странно гроздане, и мен ме късаха н-пъти (най-вече нервите ми покъсаха), но никой не поиска пари. Щях да ги дам без да ми мигне окото ако имах гаранция че няма да си правят ебавки.И без това курса не струваше малко. Явно съм попаднала на кофти инструктор (уж беше познат).