За почитателите на Бойко Борисов и за тея където гласувах...

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
prace

Re: За почитателите на Бойко Борисов и за тея където гласувах...

Мнение от prace »

Стига бе, муха! Къде го прочете това? Това е вече наистина като виц.
Ако това сериозно го е казал, тоя Бойко е най-забавният маймун министър-председател в историята на България и Европа.
Май само оня Берлускони кукувицата му е равен по простотия.

Абе да не би Успял да е някакъв роднина на Бойко? Много си приличат по изказвания..
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Не разбирам защо тенис трябва да се играе на пари :fubar: ...
Да не е покер, победата не е ли достатъчен стимул |( ...
Циганите - на Сатурн !
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Възможността да получиш или не някаква морална награда никога не е била и няма да бъде еднакво стимулираща с възможността да спечелиш материална такава. Независимо от стойността на материалните награда.
Просто в първият случай ти просто получаваш нещо или не, но нищо не рискуваш да изгубиш, докато при играта "на вързано" рискуваш и да изгубиш. А това покачва адреналина. :) Да оставин настрана факта, че отдавна никой не се бори само за едната слава или едната идея. Ако има такива, те или са родилни петна от миналото, или мутанти някакви. ;)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ха хаж ха ,локуми от 15 конгрес на БКП :D :lol: :lol:
Стефан Цанев
gt_2006

Мнение от gt_2006 »

Ето това е,недоучилият свещеник/нали си учил за поп/,запознат с конгресите на БКП! Много такива комсомолски и партийни секретари се ориентираха към църквата! Мухич остави ББ,а виж какво става в любимата ти партия майчица/БКП/,пак се гонят врагове с партиен билет! Ами мамбото намалява,хиените почват да се ръфат, искат пак да деребействат над "пролетариата"!! http://www.kadiev.bg/blog/1013/
на въпрос на журналиста „Според изследване на МБМД 77 на сто от младите не вярват лично на вас, как ще ви припознаят тогава?„, Станишев отговаря „Попитайте г-жа Радева кой е поръчителят на това проучване. Аз знам кой е, но няма да ви кажа. Но имената могат да бъдат намерени в цифрите.“ И тъй като пак аз съм един от онези в цифрите и съответно съм заподозрян, моля да ми се отговори-кой е поръчителя? Георги Кадиев ли? Той ли е мръсникът, дето хем се договаря с Борисов, хем поръчва на Мира Радева, хем иска да става председател на БСП, та даже и си позволява да го каже открито? Истински враг с партиен билет, как не сме го разконспирирали досега?
Omega3

Мнение от Omega3 »

Фактьт че човек с подобен начин на мислене, Бойко Борисов, е станал министьр прецедател доказва до каква огромна степен народьт е бил льган, бичен и крадян. Гласоподавателите са си помислили че Бойко ще ги отмьсти, но както видяхме има ЕС и Бойко не е могьл да коли и да беси така както му се е искало. С времето ще разбере, че ако иска да е от клубьт на големите ще трябда да спре да се прави на хайдутин.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

А сега нов термин"Хайдутин" :D
Грешка "Хайдук",и не се съобразява със ЕС а със мангизите от ЕС 8)
Айде нима не помните кой го сложи на власт ?
А нима не помните този който го сложи на власт,кой го сложи ? :lol:
А миналото му и другарчетата,единия още търка наровете във Сърбия и е натирен да мълчи от ЦРУ 8)
Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Linko написа:Никога не съм имал по-малко от пълно 6 по математика, Муха. Та затова смятам, че мога да пресметна от днешна дата кога изтичат тези 3 м. и ще ти го припомня казаното. Аз ти гарантирам, че тогава все още ше си събираш багажа и Бойко ще е още на власт. :)
:y:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Муха, не става ясно в края на краищата от ЦРУ ли се дирижира всичко у нас или от ДС-то? Много са ти разнопосочни посланията, брат'чед. :)
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

Linko написа:Никога не съм имал по-малко от пълно 6 по математика, Муха. Та затова смятам, че мога да пресметна от днешна дата кога изтичат тези 3 м. и ще ти го припомня казаното. Аз ти гарантирам, че тогава все още ше си събираш багажа и Бойко ще е още на власт. :)
Я ми сметни 3м назад кога е? а 6м? а 12м? :) уверявам те че ще допуснеш поне една грешка 8)
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

В случая с Мухата няма да има значение грешката при изчисленията ми, колкто и голяма да е тя. Прибавяме я и нея, при това да с обратен знак ако трябва, и пак твърдението ми ще бъде вярно т.е. Бойко ще си е все още на власт и Мух все още ще си раправя, че си стяга куфарите.
Отчитам дори и обстоятелството, че тези 3 м. на Мухата могат да се окажат много разтегливо понятие и да продължат колкото 3х3 реални календарни месеца. И пак ще съм прав. ;) :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ех бай Линко,като няма какво да кажеш и почваш със Мухата да се ядеш ,що не си признаеш най накрая че си сгрешил,ето виж ме мене аз 97 година гласувах за Костов и после съжалявах ,за царя бях на милиметри и не съжелявам,на бас се хващам че ти си гласувал за него както сега и за тиквата 8)
Стефан Цанев
Странджата

Мнение от Странджата »

Mуха , в по-горен постинг нещо ме споменаваш , мислех да ти обясна тва онова , ама като видях,че си съжалявал след 97-ма и си бил,, на милиметри'' 2001... е излишно да си губя времето!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Аз пък, Муха, не гласувах за Костов и не съжалявам, гласувах за царя и не съжалявам, не гласувах за Сергей и не съжалявам, гласувах за Бойко и не съжалявам. Бе нещо много еднообразно излиза моето, за разлика от твоето. :)
Публикувай отговор