За почитателите на Бойко Борисов и за тея където гласувах...
Re: За почитателите на Бойко Борисов и за тея където гласувах...
Стига бе, муха! Къде го прочете това? Това е вече наистина като виц.
Ако това сериозно го е казал, тоя Бойко е най-забавният маймун министър-председател в историята на България и Европа.
Май само оня Берлускони кукувицата му е равен по простотия.
Абе да не би Успял да е някакъв роднина на Бойко? Много си приличат по изказвания..
Ако това сериозно го е казал, тоя Бойко е най-забавният маймун министър-председател в историята на България и Европа.
Май само оня Берлускони кукувицата му е равен по простотия.
Абе да не би Успял да е някакъв роднина на Бойко? Много си приличат по изказвания..
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не разбирам защо тенис трябва да се играе на пари
...
Да не е покер, победата не е ли достатъчен стимул
...

Да не е покер, победата не е ли достатъчен стимул

Циганите - на Сатурн !
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Възможността да получиш или не някаква морална награда никога не е била и няма да бъде еднакво стимулираща с възможността да спечелиш материална такава. Независимо от стойността на материалните награда.
Просто в първият случай ти просто получаваш нещо или не, но нищо не рискуваш да изгубиш, докато при играта "на вързано" рискуваш и да изгубиш. А това покачва адреналина.
Да оставин настрана факта, че отдавна никой не се бори само за едната слава или едната идея. Ако има такива, те или са родилни петна от миналото, или мутанти някакви. 
Просто в първият случай ти просто получаваш нещо или не, но нищо не рискуваш да изгубиш, докато при играта "на вързано" рискуваш и да изгубиш. А това покачва адреналина.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Ха хаж ха ,локуми от 15 конгрес на БКП

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ето това е,недоучилият свещеник/нали си учил за поп/,запознат с конгресите на БКП! Много такива комсомолски и партийни секретари се ориентираха към църквата! Мухич остави ББ,а виж какво става в любимата ти партия майчица/БКП/,пак се гонят врагове с партиен билет! Ами мамбото намалява,хиените почват да се ръфат, искат пак да деребействат над "пролетариата"!! http://www.kadiev.bg/blog/1013/
на въпрос на журналиста „Според изследване на МБМД 77 на сто от младите не вярват лично на вас, как ще ви припознаят тогава?„, Станишев отговаря „Попитайте г-жа Радева кой е поръчителят на това проучване. Аз знам кой е, но няма да ви кажа. Но имената могат да бъдат намерени в цифрите.“ И тъй като пак аз съм един от онези в цифрите и съответно съм заподозрян, моля да ми се отговори-кой е поръчителя? Георги Кадиев ли? Той ли е мръсникът, дето хем се договаря с Борисов, хем поръчва на Мира Радева, хем иска да става председател на БСП, та даже и си позволява да го каже открито? Истински враг с партиен билет, как не сме го разконспирирали досега?
Фактьт че човек с подобен начин на мислене, Бойко Борисов, е станал министьр прецедател доказва до каква огромна степен народьт е бил льган, бичен и крадян. Гласоподавателите са си помислили че Бойко ще ги отмьсти, но както видяхме има ЕС и Бойко не е могьл да коли и да беси така както му се е искало. С времето ще разбере, че ако иска да е от клубьт на големите ще трябда да спре да се прави на хайдутин.
А сега нов термин"Хайдутин"
Грешка "Хайдук",и не се съобразява със ЕС а със мангизите от ЕС
Айде нима не помните кой го сложи на власт ?
А нима не помните този който го сложи на власт,кой го сложи ?
А миналото му и другарчетата,единия още търка наровете във Сърбия и е натирен да мълчи от ЦРУ

Грешка "Хайдук",и не се съобразява със ЕС а със мангизите от ЕС

Айде нима не помните кой го сложи на власт ?
А нима не помните този който го сложи на власт,кой го сложи ?

А миналото му и другарчетата,единия още търка наровете във Сърбия и е натирен да мълчи от ЦРУ

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Linko написа:Никога не съм имал по-малко от пълно 6 по математика, Муха. Та затова смятам, че мога да пресметна от днешна дата кога изтичат тези 3 м. и ще ти го припомня казаното. Аз ти гарантирам, че тогава все още ше си събираш багажа и Бойко ще е още на власт.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Муха, не става ясно в края на краищата от ЦРУ ли се дирижира всичко у нас или от ДС-то? Много са ти разнопосочни посланията, брат'чед. 

Я ми сметни 3м назад кога е? а 6м? а 12м?Linko написа:Никога не съм имал по-малко от пълно 6 по математика, Муха. Та затова смятам, че мога да пресметна от днешна дата кога изтичат тези 3 м. и ще ти го припомня казаното. Аз ти гарантирам, че тогава все още ше си събираш багажа и Бойко ще е още на власт.

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
В случая с Мухата няма да има значение грешката при изчисленията ми, колкто и голяма да е тя. Прибавяме я и нея, при това да с обратен знак ако трябва, и пак твърдението ми ще бъде вярно т.е. Бойко ще си е все още на власт и Мух все още ще си раправя, че си стяга куфарите.
Отчитам дори и обстоятелството, че тези 3 м. на Мухата могат да се окажат много разтегливо понятие и да продължат колкото 3х3 реални календарни месеца. И пак ще съм прав.

Отчитам дори и обстоятелството, че тези 3 м. на Мухата могат да се окажат много разтегливо понятие и да продължат колкото 3х3 реални календарни месеца. И пак ще съм прав.

Ех бай Линко,като няма какво да кажеш и почваш със Мухата да се ядеш ,що не си признаеш най накрая че си сгрешил,ето виж ме мене аз 97 година гласувах за Костов и после съжалявах ,за царя бях на милиметри и не съжелявам,на бас се хващам че ти си гласувал за него както сега и за тиквата 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
Mуха , в по-горен постинг нещо ме споменаваш , мислех да ти обясна тва онова , ама като видях,че си съжалявал след 97-ма и си бил,, на милиметри'' 2001... е излишно да си губя времето!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз пък, Муха, не гласувах за Костов и не съжалявам, гласувах за царя и не съжалявам, не гласувах за Сергей и не съжалявам, гласувах за Бойко и не съжалявам. Бе нещо много еднообразно излиза моето, за разлика от твоето.