Ми те никога не са заминавали бе приятелSFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.

Ми те никога не са заминавали бе приятелSFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.
аз мисля, че и ББ не се оплаква от финансовото си положениеSFBG82 написа:Моето положение си е добро и в момента.agent Ozo написа:Същата работа.
Ако смяташ, че някой друг ще ти оправи положението, на грешен път си.
Не се оплаквам за нищо от финансово естество.
Aaaaa ще пускам аз тогава тема: "Айде, Станишко, кога ще си одиш най-накрая?"SFBG82 написа:Нека минат изборите пък ще видим после.
Въпрос на деня: Кого ще изберете на предсрочните избори?
А. Луфтханза
Б. Бритиш Еъруейз
В. Еър Франс
Г. Друга авиокомпания за незабавна евакуация
Аз съм костовист. Говори ми...miteto написа:Ми те никога не са заминавали бе приятелSFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.Една кратка пауза имаха, докато беше Костов ама май и за него не съм сигурен...
SFBG82 написа:Моето положение си е добро и в момента.agent Ozo написа:Същата работа.
Ако смяташ, че някой друг ще ти оправи положението, на грешен път си.
Не се оплаквам за нищо от финансово естество.
А моля, моля! Аз дойдох от алчност и ламтеж към чуждата баница, крайно обидена, че не ме избраха мен другарите да разнасям червени куфарчета. А аз имах данни да му се не види и така никой да не ме оцени!pumpy написа:То като гледаш и форума никой не е икономически имигрант ...
Анджък, де! Особено, когато този избор спира икономическото ти развитие.IRA написа:А защо пък непременно трябва да си икономически емигрант? Може да си недоволен от избора на мнозинството.
Успокой се, няма да се върнат. Милиционерът Цвъки се закани да ги мачка на изборите, каквото и да означава това. Не бих се учудил ако включва и буквалното значение.SFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.
Като толкова много те кефи що не го питаш що поства по адрес на българския народ цитати от рода на "мърша" и "матрял" !?lonly wolf написа:Mr Geek radvam se 4e sme sugrajdani demek si ot Asenovgrad i mn se kefq na posta deto go pusna za Vasil Levski a otnosno protestite v momenta eto i moeto mneniehttp://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU"
Да и понеже им е омръзнало гледай сега какво искат.myhata II написа:Като толкова много те кефи що не го питаш що поства по адрес на българския народ цитати от рода на "мърша" и "матрял" !?lonly wolf написа:Mr Geek radvam se 4e sme sugrajdani demek si ot Asenovgrad i mn se kefq na posta deto go pusna za Vasil Levski a otnosno protestite v momenta eto i moeto mneniehttp://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU"
Видя се най накрая, на хората им омръзна и вече лабаво нема, бог да пази България !
Айде, Мухи, настана и твоето време! Те сега има шанс да се класираш за нещо.В различни варианти те повториха приблизително една и съща идея за действие, след днешната оставка на кабинета. В обобщения си вариант тя звучи така:
- Свикване на Велико Народно събрание;
- Директно участие на гражданите в предстоящите избори
- Народен съд за виновниците, довели страната да състоянието, родило протестите
- Оттегляне на съществуващите в момента партии от политическия живот в страната.
- Смяна на "модела" и "системата"
Както и в предишните дни от протестите обаче, отново не беше формулирана конкретна идея как и с какво да бъде подменен политическият модел на представителна демокрация, чрез провеждането на избори и даването на мандат на партиите за осъществяване на един или друг тип политика.