Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
miteto
Модератор

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от miteto »

SFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.
Ми те никога не са заминавали бе приятел ;) Една кратка пауза имаха, докато беше Костов ама май и за него не съм сигурен...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

SFBG82 написа:
agent Ozo написа:Същата работа.
Ако смяташ, че някой друг ще ти оправи положението, на грешен път си.
Моето положение си е добро и в момента.
Не се оплаквам за нищо от финансово естество.
аз мисля, че и ББ не се оплаква от финансовото си положение :rofl:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

SFBG82 написа:Нека минат изборите пък ще видим после.
Aaaaa ще пускам аз тогава тема: "Айде, Станишко, кога ще си одиш най-накрая?" :party:
THE SHOW MUST GO ON!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Въпрос на деня: Кого ще изберете на предсрочните избори?

А. Луфтханза
Б. Бритиш Еъруейз
В. Еър Франс
Г. Друга авиокомпания за незабавна евакуация
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

miteto написа:
Ми те никога не са заминавали бе приятел ;) Една кратка пауза имаха, докато беше Костов ама май и за него не съм сигурен...
Аз съм костовист. Говори ми...
pumpy

Мнение от pumpy »

SFBG82 написа:
agent Ozo написа:Същата работа.
Ако смяташ, че някой друг ще ти оправи положението, на грешен път си.
Моето положение си е добро и в момента.
Не се оплаквам за нищо от финансово естество.

То като гледаш и форума никой не е икономически имигрант - всички в България бяхме добре финансово. То там ни е и проблема, че сме късогледи до немай къде.....
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

А защо пък непременно трябва да си икономически емиграянт? Може да си недоволен от избора на мнозинството.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

pumpy написа:То като гледаш и форума никой не е икономически имигрант ...
А моля, моля! Аз дойдох от алчност и ламтеж към чуждата баница, крайно обидена, че не ме избраха мен другарите да разнасям червени куфарчета. А аз имах данни да му се не види и така никой да не ме оцени! :rofl:
IRA написа:А защо пък непременно трябва да си икономически емигрант? Може да си недоволен от избора на мнозинството.
Анджък, де! Особено, когато този избор спира икономическото ти развитие. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Мда, тук няма червени куфарчета, хората са много бедни и си разнасят пачките на фунийки пъхнати в чорапките :rofl: :rofl: :rofl:
Изобщо можем да страдаме, че ни от червената баница ядохме, ни от тази на сицилианската мафия :x
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

E, не знам. Това мафии, куфарчета, културни революции тип "Мао Дзе Дун"...си по-в час от мен. Аз опитАх да живея с романтика и поезия само, ама не става. Ай, чао, че се връщам към проектирането на сгради. Некакси ми по-близко до мат'риалната същност.;)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Успокой се, няма да се върнат. Милиционерът Цвъки се закани да ги мачка на изборите, каквото и да означава това. Не бих се учудил ако включва и буквалното значение. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Чета днеска новините (като никога) и ми прави впечатление едно нещо.

От една страна, уж в България се радват на оставката, но в медиите се отразява като безотговорност, бягство от отговорност, едва ли не фръцкане на обидено дете.
От друга страна, в чуждестранните медии има много положително отношение към оставката и правителството като цяло. Например в The Guardian статията е късичка и подчертава предимно лозунгите на Борисов ("Не искам да съм част от правителство, при което полицията бие хората", :D :D :D ).
New York Times се опитват да са непристрастни и да представят и двете страни от конфликта, но и при тях се откроява нотка на подкрепа за Борисов.
CNN, както винаги, гонят сензацията с кадрите от сблъсъците. Освен това не ми се нрави надменното "само 7 милиона граждани", все едно с една плюнка ще ни решат маловажните проблеми.

Reuters, както обикновено, правят много подробен анализ на ситуацията и като че ли са единствените отрицателно настроени към сегашното правителство.

Не мога да си го обясня. Как така хем цялата страна е в абсолютно недоволство от правителството, цените, стандарта на живот, хем в чужбина по-скоро го подкрепят. Обаче паралела с гърците се налага от само себе си. Сега остава да си отговорим на въпроса ние ли сме толкова слепи, че не виждаме къде ни е грешката (както гърците), или действително този път медийните анализатори хабер си нямат за какво приказват.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

lonly wolf написа:Mr Geek radvam se 4e sme sugrajdani demek si ot Asenovgrad i mn se kefq na posta deto go pusna za Vasil Levski a otnosno protestite v momenta eto i moeto mneniehttp://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU"
Като толкова много те кефи що не го питаш що поства по адрес на българския народ цитати от рода на "мърша" и "матрял" !?
Видя се най накрая, на хората им омръзна и вече лабаво нема, бог да пази България !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:
lonly wolf написа:Mr Geek radvam se 4e sme sugrajdani demek si ot Asenovgrad i mn se kefq na posta deto go pusna za Vasil Levski a otnosno protestite v momenta eto i moeto mneniehttp://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU"
Като толкова много те кефи що не го питаш що поства по адрес на българския народ цитати от рода на "мърша" и "матрял" !?
Видя се най накрая, на хората им омръзна и вече лабаво нема, бог да пази България !
Да и понеже им е омръзнало гледай сега какво искат.
Протестиращите във Варна поискаха парламент без партии и оставка на Кирил Йорданов
Па кажи пак, че не са калпав мат'риал! Аз смятам, че са тотално изтрещели. :fubar:
В различни варианти те повториха приблизително една и съща идея за действие, след днешната оставка на кабинета. В обобщения си вариант тя звучи така:

- Свикване на Велико Народно събрание;

- Директно участие на гражданите в предстоящите избори

- Народен съд за виновниците, довели страната да състоянието, родило протестите

- Оттегляне на съществуващите в момента партии от политическия живот в страната.

- Смяна на "модела" и "системата"

Както и в предишните дни от протестите обаче, отново не беше формулирана конкретна идея как и с какво да бъде подменен политическият модел на представителна демокрация, чрез провеждането на избори и даването на мандат на партиите за осъществяване на един или друг тип политика.
Айде, Мухи, настана и твоето време! Те сега има шанс да се класираш за нещо. :party: :rofl:
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

Голяма част от народа все още не са готови за промяна. ФБ е пълен в момента с инициативни комитети в подкрепа на Бойко, подкрепят го и много мои приятели, техен избор....... Каква била алтернативата ? .... Ми верно, че тези дето точат зъби отдолу, сме ги гледали вече, ама мисля, че Бойко не е "по-малката злина".
Лошото е, че българският народ винаги е имал нужда от "господар".
Публикувай отговор