Биричка, да де ама кажи на хората по колко плащат за тия осигуровки месечно/годишно и колко работодатели поемат този разход. Щото това променя нещата, а в БГ тия неща не ги знаят. Даже за Квебек се носят легенди за безплатното здравеопазване.Повечето канадци, които аз познавам са с перфектни зъби и причината според мен е, че работещите канадци имат здравни застраховки, които покриват голяма част от разходите за профилактика в ранна възраст. Повечето българи, които познавам са с плачевно състояние на зъбите, резултат от липсата на каквато и да е профилактика и некадърно лечение.
Моите зъби са резултат от профилактиката и лечението от редица училищни зъболекарки през соц-а, когато парите за зъболечение нямаха значение, и имам богата колекция от металокерамика в устата си, както и повечето българи

Янков ела и виж пък тогава ще разбереш това, за което питаш. Още малко ти остава да те яхне канадския змей /не ти него/! И живни малко преди да станеш светец в Канада! /Това последното няма да го разбереш вероятно, не е за тебе имаме си лаф тука с един човек. Той си знае!/