Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Павел
.

Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск

Мнение от Павел »

myhata II написа: Павеле,хората къщи строят майна и то забележи не от ДЪРВО.. ;)
Абе като ги знам циганите какви хора и строители са... :D
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:Смит и в Бг и в Канада съм 100% сигурен че живея по добре от теб ;)
Последно си спомням, че разнасяше пици за някакъв дръпнат, с най-евтината възможна кола и живееше сам в апартамент под наем в някакво гето.

Щом Смит живее по-зле и от теб, не искам да си представям дереджето му.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

И кога съм казвал че нося пици за дръпнат и живея сам бе Аблоод ? :o :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Joy

Мнение от Joy »

pavelyankov написа:.......и тук му е мястото да нахълта Joy, и да ви обясни колко е прекрасен и безгрижен живота в слънчева България, а отзаде й с блясък в очите да приглася Мухата ;)

Ето ме и мен. Аз съм безумно щастлива. Сбъдна ми се мечтата и вече живея на моренце във Варна. :inlove: Невероятно красив град, Монреал не може да му стъпи на малкия пръст. Влюбена съм във Варна от пръв поглед. Чувствам се като малко дете на което са забранявали сладкиши и изведнъж му дали огромно количество сладкарски произведения. Всичко е просто невероятно, животът най-сетне кипи в истинския му смисъл и аз се чувствам като попаднала в приказка. :party:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Завиждаме ти Джой :y: :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

myhata II написа:Завиждаме ти Джой :y: :rock:
Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.
Загубеняци. Успели сте били, смешници. Не мога да изкарам на жена ми брат и зарaди нехранимайковци като вас.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Кои сте тия дето завиждате, бе Муха? Ти и михата-едно ли?
Кажи, ако си толкова зле, да вземем да съберем пари за един билет до БГ, та да спреш да завиждаш.
crusader

Мнение от crusader »

Mr.D написа:
Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.
Загубеняци. Успели сте били, смешници. Не мога да изкарам на жена ми брат и зарaди нехранимайковци като вас.
Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на друг :rofl:
Joy

Мнение от Joy »

Mr.D написа:
Е то личи кой е лузър, загубеняк и нехранимайко щом не могат и до Канада да стигнат. :D Глей да не се удавиш от злоба и завист. Ние за паспортите сме работили яко и на Канала сме дали много повече отколкото получили. Твой ред е да даваш.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

crusader написа:
Mr.D написа:
Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на друг :rofl:
Има лимит за кандидат имигранти. 500 на професия ако не си видял. Такива нещастници са Канадци и се водят на статистика че са тук постоянно и никой не може да им го отнеме.
Ако са толкова отворени и успели да се откажат от Канадските гражданства.
Сега тая Джойс е в БГ и се прави на успяла Канадка дошла да вьрти бизнес и да показва как е на запад.
Ако си отишла бизнес да правиш най малкият ти проблем ще е как да си смениш без изпит книжката.
Тьпотията че вьобще някой включително мен им се врьзва на простотиите.
pumpy

Мнение от pumpy »

Joy написа:.... и на Канала сме дали много повече отколкото получили....
Ако това беше истина, за какво й беше на старшата да си губи тук 10 години ? Ако всичко си знаеше и можеше защо не си направи успешния бизнес в БГ без да се налага да минаваш през "гнусната" Канада ?
Joy

Мнение от Joy »

pumpy написа:
Joy написа:.... и на Канала сме дали много повече отколкото получили....
Ако това беше истина, за какво й беше на старшата да си губи тук 10 години ? Ако всичко си знаеше и можеше защо не си направи успешния бизнес в БГ без да се налага да минаваш през "гнусната" Канада ?
Задаваш ми тъп въпрос на който отговорих много по-рано. Ако се бях родила научена, нямаше да си губя толкова време в тая тъпа страна. Уви, хората узряват по различно време. Някои узряват, други не.

Mr.D пукни се от яд! Прави се и ти АКО ТИ СТИСКА!!! :rofl:

Всеки за да стигне до Канада го е ЗАСЛУЖИЛ! Както и правото да я напусне по всяко време когато поиска. Ако жена ти не е заслужила, проблемът си е неин и "тия нещастници" не са ти виновни.
grozdan

Мнение от grozdan »

Mr.D написа:
crusader написа:
Mr.D написа: Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.
Има лимит за кандидат имигранти. 500 на професия ако не си видял. Такива нещастници са Канадци и се водят на статистика че са тук постоянно и никой не може да им го отнеме.
Ако са толкова отворени и успели да се откажат от Канадските гражданства.
Сега тая Джойс е в БГ и се прави на успяла Канадка дошла да вьрти бизнес и да показва как е на запад.
Ако си отишла бизнес да правиш най малкият ти проблем ще е как да си смениш без изпит книжката.
Тьпотията че вьобще някой включително мен им се врьзва на простотиите.
@Господина Д: последните ти 3 (три) мнения са върха! Гуедам жокер ше ти требе - българите и изобщо имигрантите от Европско са ти най-малкия проблем. Нататъка ще се сетиш сам :tmi:
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Joy, Muha
Продължавайте в същия дух. Мен ми е кеф да чета постове на щастливи хора. :handshake:
Manchester United Football Club
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

И на мен, ама Мухата е нещастен, че всички са в БГ на "ядене и пиене" а той е заточен в тая "смотана Канада" ;)
Dead Eyes See No Future
Публикувай отговор