pavelyankov написа:.......и тук му е мястото да нахълта Joy, и да ви обясни колко е прекрасен и безгрижен живота в слънчева България, а отзаде й с блясък в очите да приглася Мухата
Ето ме и мен. Аз съм безумно щастлива. Сбъдна ми се мечтата и вече живея на моренце във Варна. Невероятно красив град, Монреал не може да му стъпи на малкия пръст. Влюбена съм във Варна от пръв поглед. Чувствам се като малко дете на което са забранявали сладкиши и изведнъж му дали огромно количество сладкарски произведения. Всичко е просто невероятно, животът най-сетне кипи в истинския му смисъл и аз се чувствам като попаднала в приказка.
Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.
Загубеняци. Успели сте били, смешници. Не мога да изкарам на жена ми брат и зарaди нехранимайковци като вас.
Кои сте тия дето завиждате, бе Муха? Ти и михата-едно ли?
Кажи, ако си толкова зле, да вземем да съберем пари за един билет до БГ, та да спреш да завиждаш.
Трябва с закон да ви вземат Канадските паспорти че хората които имат желание да идват тук да имат повече шанс. Големи сте лузери.
Загубеняци. Успели сте били, смешници. Не мога да изкарам на жена ми брат и зарaди нехранимайковци като вас.
Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на друг
Е то личи кой е лузър, загубеняк и нехранимайко щом не могат и до Канада да стигнат. Глей да не се удавиш от злоба и завист. Ние за паспортите сме работили яко и на Канала сме дали много повече отколкото получили. Твой ред е да даваш.
Да не би да са въвели лимит на броя на канадските паспорти та като вземат на един ще го дадат на друг
Има лимит за кандидат имигранти. 500 на професия ако не си видял. Такива нещастници са Канадци и се водят на статистика че са тук постоянно и никой не може да им го отнеме.
Ако са толкова отворени и успели да се откажат от Канадските гражданства.
Сега тая Джойс е в БГ и се прави на успяла Канадка дошла да вьрти бизнес и да показва как е на запад.
Ако си отишла бизнес да правиш най малкият ти проблем ще е как да си смениш без изпит книжката.
Тьпотията че вьобще някой включително мен им се врьзва на простотиите.
Joy написа:.... и на Канала сме дали много повече отколкото получили....
Ако това беше истина, за какво й беше на старшата да си губи тук 10 години ? Ако всичко си знаеше и можеше защо не си направи успешния бизнес в БГ без да се налага да минаваш през "гнусната" Канада ?
Joy написа:.... и на Канала сме дали много повече отколкото получили....
Ако това беше истина, за какво й беше на старшата да си губи тук 10 години ? Ако всичко си знаеше и можеше защо не си направи успешния бизнес в БГ без да се налага да минаваш през "гнусната" Канада ?
Задаваш ми тъп въпрос на който отговорих много по-рано. Ако се бях родила научена, нямаше да си губя толкова време в тая тъпа страна. Уви, хората узряват по различно време. Някои узряват, други не.
Mr.D пукни се от яд! Прави се и ти АКО ТИ СТИСКА!!!
Всеки за да стигне до Канада го е ЗАСЛУЖИЛ! Както и правото да я напусне по всяко време когато поиска. Ако жена ти не е заслужила, проблемът си е неин и "тия нещастници" не са ти виновни.
Mr.D написа:
Има лимит за кандидат имигранти. 500 на професия ако не си видял. Такива нещастници са Канадци и се водят на статистика че са тук постоянно и никой не може да им го отнеме.
Ако са толкова отворени и успели да се откажат от Канадските гражданства.
Сега тая Джойс е в БГ и се прави на успяла Канадка дошла да вьрти бизнес и да показва как е на запад.
Ако си отишла бизнес да правиш най малкият ти проблем ще е как да си смениш без изпит книжката.
Тьпотията че вьобще някой включително мен им се врьзва на простотиите.
@Господина Д: последните ти 3 (три) мнения са върха! Гуедам жокер ше ти требе - българите и изобщо имигрантите от Европско са ти най-малкия проблем. Нататъка ще се сетиш сам
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.